Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek mi a legjobb...

Szerintetek mi a legjobb megszólítás a vevőim felé?

Figyelt kérdés

Szórólappal szeretném a környékünkön értesíteni a lakókat, hogy képkeretezést vállalok. "Telefonon történő időpont egyeztetéssel várom kedves ügyfeleimet a hét bármely napján"

Nem tudom, hogy helyes -e az ügyfél szó, inkább hivatalokban alkalmazzák? Vevő? Megrendelő? Melyik volna helyes?

2011. okt. 4. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha zavarja, hogy képeit állandóan kerülgetni kell a lakásban, rakja fel őket a falra (kereteztesse be velem!)

Időpontegyeztetésért hívjon: 06**/******* .

Vagy valami ilyesmi. Nem túl ütős szöveg, de a problémára koncentrál, nem az "xy kft vagyok, eztésezt csinálom, szívesen állok ügyfeleim rendelkezésére".

Az egyetlen pozitívum a szövegedben, hogy cselekvésre szólítasz fel (hívjon ezértésezért).

2011. okt. 4. 13:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem rossz :-) Köszi.
2011. okt. 4. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy "Telefonon történő időpont egyeztetéssel várom", talán egyeztetés után. Vagy az a szolgáltatás, hogy időpontot egyeztetnek veled?

Unalmas a szöveg. Találj ki valami jobbat, vagy csinálj 2 félét. Egy hagyományosat és egy kreatívabbat.

2011. okt. 4. 14:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Bármit is írsz, szerintem foglald keretbe!

Szóval csinálj egy olcsó de szép képkeretet, szép háttérrel nyomtasd ki a hirdetésed, és tedd ki valami forgalmas helyre, ahol szem előtt van és lehet hirdetéseket kitenni...

Amúgy szerinted hogy lehet házilag képkeretet aranyozni?

(Nincs pénzem szakembert megfizetni... :-))

2011. okt. 4. 14:09
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket.

OFF: Házi aranyozáshoz művész ellátó boltokban lehet kapni olyan arany nagyon vékony fólia szerű anyagot, amit ecsettel és ehhez való ragasztóval kell rádolgozni a keretlécre, bár ez elég drága. Arany akril festék sem rossz megoldás, ha szépen el tudod dolgozni, hogy ne nagyon látszódjon az ecsetvonás. Van arany és óarany színben. Ezután, ha a keretnek van mintázata, vagy akár lépcsőzetes, rá antikolsz, amitől már nagyon "gyári" lesz. Én többnyire folyékony kátránnyal antikolok, ecsettel felviszem a keretre, majd szivaccsal visszatörlöm. Ha nem tudsz kátrányt beszerezni, szintén megteszi a sötétbarna akrilfesték is. vizes ecsettel bele kened a kívánt részbe, majd szivaccsal visszatörlöd, hogy csak a résekben, mintázatokban maradjon meg a festék. :-)

2011. okt. 4. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:

off: :-) Köszi! Ez az akrilfesték hangzik legjobban talán. Mert nem sima a keret. Nem is lépcsőzetes, hanem mintás, tehát tele van rácsokkal, barázdákkal, virágokkal..

Az őseim már újították fel, és nekem valami porról regéltek, aztán nem tudom tovább... de egyszerűbb valami előre kevert izét felvinni rá, mint hogy én kutyuljak. Már ha tényleg szép aranyszínű és nem mondjuk sárga...

Jelenleg már nagyon csúnya, pereg le róla. Nem is tudom leszedni a régit mivel kellene előbb. Majd karácsonytáján belemerülök a témába.

Antikolni nem akarok, bár kátrányt talán találnék is a kert végiben. Csak szép új legyen! :-)

A kérdésedhez még amúgy, hogy én is az Első válaszolóra szavazok, tehát valahogy a kedves vevő igényét kellene megfogalmazni, hogy rábólintson, igen nekem pont ez a bajom, hát ezt valaki meg tudja oldani...?! És már hív is! :-)

2011. okt. 4. 15:48
 7/8 A kérdező kommentje:

Ha írsz privátban, még szívesen adok tippeket, de már nem akarok offolni. amúgy nem sárga.

Köszönöm a válaszokat, végül úgy döntöttem nem rizsázok, nagy betűkkel ráírtam KÉPKERETEZÉS elérhetőség, cím. Akinek szüksége van rá, úgyis felhív, mert ezen a vársorészen nincs más keretező. Már ki is nyomtattam 400 db-ot és körbe szórtam. :-) Holnap folytatom.

2011. okt. 4. 16:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Sok sikert :)
2011. okt. 4. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!