Melyik a legjobb céges mobiltarifa?
Figyelt kérdés
Konkrét számokat is szívesen olvasok, hogy mennyit kell fizetni havonta, és mennyi lebeszélhető.2010. júl. 2. 23:34
1/4 anonim válasza:
Nekünk így néz ki: 2000 Ft az előfizetés, 1750 beszélhető le másodperc alapon, egymással ingyen beszélünk.
2/4 anonim válasza:
T flotta csomag. 1800 alapdíj (teljes egészében lebeszélhető) + 600 ft a flottán belüli ingyen beszélgetésért. Amúy másodperc alapú, T és vezetékes 11ft/perc, a többi mobil és az sms 23 ft. Én ezt ismerem legalábbis.
3/4 anonim válasza:
Telenornak van egyedi ajánlata ha 20 kártya feletti flotta van akkor 2000Ft a havidíj 100%ban lebeszélhető, plusz van 500Ft amivel egymás között ingyen lehet beszélni. Mp alapú számlázás. Fix percdíj 15Ft mindig mindenhova. Illetve van kedvezmény is ami évente 10.000Ft minden kártya után amit jóvárínak és később ebből lehet kifizetni a telefonszámla egy részét.
Nekem amíg ilyen volt 10.000Ft volt a számlám és iszonyat sokat dumáltam másnak csak 4000-5000Ft volt.
4/4 anonim válasza:
3600 a havidíj
1500 lebeszélhető
percdíj 12ft/perc (bruttó)
csomagban internet van
másodperc alapú számlázással
De van bruttó 10 ft-os percdíjjal is, csak ott 5e a havidíj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!