Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Még nem volt barátnőm, szóval nem nagyon értek a témához. Van egy lány, akivel egy busszal szoktunk hazamenni, néha-néha beszélgetünk, de nem mindig, csak akkor, ha a haverom is velem van, mert vele szokott dumálni sokat. Nem tudom, hogy jelezzek-e neki, mert félek az elutasítástól:/ Mit csináljak?2012. okt. 30. 17:53
1/6 Tyler913 válasza:
Miért félsz annyira az elutasítástól? A Te esetedben előny,hogy nem O-ról kell közel kerülni a lányhoz,hiszen tulajdonképpen ismered.Menj oda hozzá legközelebb,mikor nincs ott a haverod,és dumáljatok.Ha úgy látod,jól elvagytok,és nem kellemetlen neki a szitu,nem akar lerázni,akkor pendítsd meg,hogy szívesen találkoznál vele buszon kívül is.Nem olyan nehéz ez,mint gondolod.Ha meg nemet mond,vállat vonsz és kész.Nem gáz.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy a lánynak van egy barátnője, aki folyton vele van, és ő nem bír engem....
Szóval, ha tudnék is vele beszélgetni, ős tuti, h. ott lenne . MInd reggel, mind délután.
2012. okt. 30. 18:18
3/6 Tyler913 válasza:
Akkor az első lépés,hogy a barátnőjénél bevágódj.Miért nem bír Téged?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom ellenszenves vok neki.
2012. okt. 30. 18:25
5/6 Tyler913 válasza:
Hát akkor itt az ideje,hogy benyalj neki.Ha valóban jó barátnők,akkor nem fog Veled összejönni úgy,hogy a legjobb barátnője utál.Szóval le kell kenyerezned a csajt.Kedveskedj neki,igyekezz megismerni őt és bevágódni nála.
6/6 A kérdező kommentje:
Kösz a segítséget! ;)
2012. okt. 30. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!