Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik nekem egy lány tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem egy lány tegyek?

Figyelt kérdés
Hangsúlyozom, hogy ő nálam 3 évvel idősebb.Előre is köszönöm.

2012. okt. 30. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Tegyél a 8-asra!
2012. okt. 30. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a 0-ra, az fizet a legjobban.
2012. okt. 30. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Tegyél. A faszodat egy satuba.
2012. okt. 30. 17:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Kösz a normális válaszokat -.-
2012. okt. 30. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Tegyél egy üveg pálinkát a hűtőmbe!
2012. okt. 30. 17:46
 6/8 anonim válasza:
Probalj vele beszelgetni,legy onmagad :D
2012. okt. 30. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem adtál túl sok magyarázatot:D attól függ hol láttad v. honnan ismered...stb.
2012. okt. 31. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha helyesen írtad volna a kérdésedet le, akkor nem kaptál volna ilyen "értelmes" válaszokat (mindamellett, nekem tetszettek xD).

Mivel keveset írtál az egészről, így fogalmunk sem lehet semmiről ezzel kapcsolatban...gondolj bele, azt kérdezed, mit csinálj, ha tetszik egy nálad 3 évvel idősebb lány. (mértnem beszélsz vele? mondod meg neki? visszahúzódó vagy? egyáltalán milyen korosztály vagytok? közel laktok egymáshoz? közös program, vagy csak suli? ismered őt, vagy csak távolról tetszik neked? Rendszeresen látjátok egymást? Foglalt? Biztos vagy benne, hogy nem foglalt? Tetszel neki esetleg?)

Hívd el valahova, vagy ha még nemtetted, és nemakarod elszalasztani, akkor csak szólítsd meg először (vagy ha nem személyesen, akk írj neki face-n...vagy tudomisén). Így tényleg nehéz. A kor meg korosztálytól is függhet...idősebbeknél (20-30tól) egyreinkább nemszámít, hogy a csaj vagy a pasi fiatalabb (1-4 évvel). A csajtól is függ összejönne e egy nála fiatalabbal. (vagy esetleg nem érdekelné a kor, ha rólad van szó)

2012. okt. 31. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!