Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-18 éves srácok miért nyomulnak egy 13 éves lányra?
Nagyon könnyen hülyére lehet venni őket,bármit be lehet kamuzni nekik és egy 13 éves lány barátnői között ő lesz a legtrendibb és legmenőbb ha neki 17 vagy afelett lévő pasija van .
Tapasztalatból mondom,ezek mindent elhisznek,azt hazudtam,hogy svájci herceg fia vagyok,halandzsáztam és bevették igaz én 14-15 akár 16 éves lányokat szoktam behülyíteni de én már 22 vagyok :)
Én is a 14 évesekre bukok! Veszek nekik egy tábla csokit azt annyi!
87F (Karcsi bá')
utolsó, te igazán ügyes lehetsz:D
amúgy nekem hazudhatnak ilyeneket, rohadtul nem hiszem el, és nem is ,,menőségből" akarnék ilyen idős pasit,idősebb barátaim, barátnőim is vannak ráadásul:) csak már kezd foglalkoztatni, hogy nem az első ilyen idős fiú próbálkozik nálam:D
Szerintem egyébként szörnyű, hogy ilyen előfordulhat egyáltalán, pedig én is abból a korosztályból vagyok.
17F
És az okokat fentebb már jól leírták.
azert mert egyidos korosztaly teljesen elkeruli egymast
1. Mondjuk a 17-8 eves lanyok megkomolyodnak, 20-asok kozott keresgelnek
2. A 17-8 eves fiuknak idosebb csaj nem kell ergo komolytalansaguknal fogva kis 13-4 evesek kozott keresgelnek mert dughatoak, kaphatoak es agyi kapacitasukat nem haladjak meg, mert az ekoruli fiuk erzekenyek az okosabb lanyokra akik esetlegesen tuljarhatnak a fiucskak eszen.
Tisztelet illeti a kiveteleket de nagyreszt ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!