Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy reagálnátok ha egy fiú a buszon oda menne hozzátok? (Többi lent)
14 éves vagyok 187 cm magas vagyok,átlagos testalakkal van egy kicsi feleslegem,és átlagnál szebb arcom van,mondták már,..nem vagyok egoista..
Minden tavaly kezdődött amikor szemeztem egy lánnyal a buszon,és mindig elnézett amikor oda néztem,utána többször alig láttam azon a buszon.
Múlt héten lekéstem az egyik buszt,és ott volt tavaly óta most láttam először,direkt leültem vele szembe,de nem egymás mellé hanem 5 méterre tőle,hogy jól lássam :)
Szemezgettünk,ide-oda nézett meg én is meg kell hogy mondjam :)
Megfordult a fejembe hogy oda megyek hozzá,de 10 perc után elaludt..
Azt tervezem hogy a későbbivel fogok menni egy nap hogy leszólítsam,de ált. a barátnője ül mellette.Hogy fogadnátok ha egy fiú oda menne hozzátok,és ezzel kezdene : Szia remélem nem zavarlak,hogy hívnak?
Reakciótok? :-)
- Szia! Juli. És téged?
- Géza vagyok.
Aztán itt jön a nagy hallgatás. Nyiss olyannal, amiről tud beszélni és kérdezz olyanokat, amik érdekelnek.
Szia!
Hát én először meglepődnék de mivel,hogy szemezgettek nem annyira. Reakció: Szia, nem zavarsz (egyedül van és nem csinál semmit)
Reakció: Ööö,,szia,hát végül is nem (barátnőjével van és békésen beszélgetnek illetve nevetgélnek)
De ne félj hozzá közeledni,ha te is tetszesz neki akkor biztos,hogy szóba fog veled elegyedni. De csak finoman azzal az első beszélgetéssel! :-)
"Megfordult a fejembe hogy oda megyek hozzá,de 10 perc után elaludt.."
:DDD
Hát ezen besírtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!