Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy csoporttársam, akivel egy közös ismerősünk (szintén csoporttárs) révén ismerkedtem meg. Persze nekem első perctől tetszik, csak ezt sosem mondtam senkinek. Mindig csak köszöntünk egymásnak eddig, mert nem túl szociális, harapófogóval kell kihúzni belőle bármilyen információt. Egyedül ezzel a közös ismerőssel van jóban.

Majd egy év néma csodálás után az egyik buliban egyszer csak felbukkant, táncoltunk, és egy csomót beszélgettünk, pedig előtte azt hittem, hogy arra sem emlékszik, hogy én létezem. Szóval furcsának találtam a viselkedését, és azóta is ezen rágódom. Nem történt (sajnos) semmi "olyan" csak a derekamra tette a kezét, meg kedves dolgokat mondott.

Azóta csak párszor láttam, köszönni szokott, de ugyanolyan zárkózott, mint előtte. Annyit sikerült róla kiderítenem, hogy alkoholban oldódik, és mostanában nem nagyon akar barátnőt mert"csak a baj van vele".

Szükségem lenne néhány véleményre, mert én sajnos nagyon is hajlamos vagyok ebben olyan dolgokat látni, amik talán nincsenek is ott. Előre is köszönöm a segítséget!!

19/L

2012. okt. 29. 17:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha tetszel neki, akkor keres, ha nem tetszel neki, akkor nem keres.

Kész, ennyi.

2012. okt. 29. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!