Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan segítsek egy félénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alessa kérdése:

Hogyan segítsek egy félénk vissza húzódó srácnak?

Figyelt kérdés
A srác 16 én 15 vagyok, és ő is szeretne járni velem leglaábbis ezt mondta és énis vele. De annyira félénk és visszahúzódó, semmit nem mer mondani, egyáltalán nem ért a nőkhöz, nem tudja mit kell mondani, és mit kell csinálni. És így félek, hogy a talin is csak én fogok égni. Mit csinálhatnék, hogy kezdeményezőbb legyen?
2009. aug. 10. 15:58
 1/5 anonim válasza:
79%

szia:)

szerintem kell hagyni a dolgokot alakulni.. hagyd hogy szabaduljon fel elöted... azért ,hogy ne érezze bénának magát...

2009. aug. 10. 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:
8%

ha valaki ennyire reménytelen, akkor hagyd magára. mond meg neki, hogy szólaljon meg, vagy menjen a fenében...

azért beszélni csak tud???

néma gyereknek az anya se érti a szavát...

2009. aug. 10. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Na, én pont ilyen voltam :)

Próbálj Te beszélni sokat, hogy megismerjen. Ha van haveri társasága, akkor velük együtt is el kellene menni valahova (1 haverja, meg esetleg annak barátnője) így van esély, hogy elkezdődik egy sztorizgatás, és akkor esetleg ő is bekapcsolódik. Így már beszél előtted, ha meg már egyszer megtette, akkor később is könnyebben fog menni. Ne utasítsd vissza az elején (ha nem akar durva dolgot) hogy érezze, tudja, hogy Neked is szimpatikus, és nem kell félnie, úgyis jó lesz neki.

Olyan 4-5 találkozóig voltam nagyon csendes, utána megnyíltam.

2009. aug. 10. 18:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha tetszik meg minden akkor kezdeményezel Te és majd kialakul a többi. Gondolom nem azért tetszik mert tapasztalt:)
2009. aug. 10. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:
22,05 még jobb is mert fiatal lánynak nagyobb gond lenne ha túl sokat akarna:)
2009. aug. 10. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!