Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon tetszik. Reggelente egy buszon szoktunk utazni. Szívesen járnék vele de nem tudom, hogy mit tegyek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy kicsit félénk vagyok de szeretném megszerezni ő az a bizonyos nagy "ő".

Mit mondjak neki?

Kérlek segítsetek.

#busz;Lány;Randi
2012. okt. 28. 13:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
ha tudod a nevét nézd meg fészen milyen zenéket szeret. vágódj be mellé a buszon. fülesen hallgass zenét, és amikor a kedvenc együttesétől vagy énekesétől bármitől szám megy, véletlen húzd ki a fülest h hallja. nekem tuti végem lenne:D 15/l
2012. nov. 3. 13:53
 22/29 anonim ***** válasza:

nekem egyik nap mellém ült egy srác a buszon

próbált nálam bevágódni ott dumált hozzám egész uton

de nem ment neki

azóta másik busszal járok

gondolom ezzel nem lettél tele önbizalommal :Đ

de nyugi azt a srácot szinte minden lány lerázta szval szentem neked több esélyed lehet

SOK SIKERT :ĐD

2012. nov. 3. 19:23
 23/29 A kérdező kommentje:

Köszi :D

Am nem tudom, hogy mi a neve ezáltal fb kilőve :/

2012. nov. 3. 20:23
 24/29 anonim ***** válasza:
hmm. ha nem tudod a nevét az elég cink. látsz valami jelet a kiscsaj felől? vagy rád sem néz? vagy volt már valami? akármi.
2012. nov. 3. 22:20
 25/29 anonim ***** válasza:
A face-t ne zárd ki szerintem, mert nekem is ugyanez a 'problémám' és én facen végig gondoltam a lehetséges ismerősöket, és meg is találtam a képe alapján :) 16/L
2012. nov. 14. 22:12
 26/29 anonim ***** válasza:
Én is megpróbálnám fb-t, én megtaláltam rajta akit kerestem (többre nem jutottam :/), na és persze ez az igazolványos (mind2-t ne, mert hülyén nézne ki h bejelölöd fb-n, aztán elhagyod előtte a cuccod... gyanús). Ez az igazolványos dolog egyszerűen zseniális!!! Csak ugye arról is gondoskodnod kell h ő vegye észre, ne egy nyugdíjas bácsi...
2013. aug. 22. 05:36
 27/29 Srapnel ***** válasza:

"és ha már elégszer látott ahhoz hogy felismerjen akkor véletlen hagyd ott valahol a személyid vagy ilyesmmid de úgy hogy ő vegye észre és tuti észre vegye"

Sz*r ám új személyit csináltatni. Meg ez amolyan női áskálódós, aljas trükk. Ne tedd inkább. Én rühellném, ha így közelednének hozzám: trükkel és hátulról. Ez a háttérben munkálkodó, ravaszkodó, sunyi megoldás.

Ha szerinted ő is felismer már, akkor mi lenne, ha egyik reggel odamennél hozzá és egyszerűen csak olyasmit mondanál, hogy "ha már a sors úgy hozta, hogy együtt utazunk majd' minden reggel, akkor beszélgethetnétek, hogy elüssük az időt, egyébként xy vagyok, csak hogy a bemutatkozás is meglegyen". Ennyi. Vagy ehhez hasonló. De lehet, még az is elég, hogy egyszer-kétszer rámosolyogsz. Ha pedig szinte mindig üres a busz, akkor szimplán kezdj el neki köszönni, amikor felszállsz, ahogy azt minden normális ember meg is tenné. A harmadik köszönés után már szinte ismerősök lesztek, nyugodtan odaülhetsz és beszélhetsz az aznapi töri témazáróról, az egyben témát is ad.

Így normális leszel, laza, határozott és egyenes.

2013. aug. 22. 07:54
 28/29 anonim ***** válasza:
És végül mi lett az eredmény?
2014. aug. 29. 09:49
 29/29 anonim válasza:
igen láttom ez egy két éves kérdés és ngaoyn érdekel hogy mi történt összejttetek?
2015. febr. 5. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!