Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik. Reggelente egy buszon szoktunk utazni. Szívesen járnék vele de nem tudom, hogy mit tegyek. Mit tegyek?
Egy kicsit félénk vagyok de szeretném megszerezni ő az a bizonyos nagy "ő".
Mit mondjak neki?
Kérlek segítsetek.
tutira:ne bámuld, az zavaró
de mennyi a lány kb???
és a mellé ülés nem rossz de csak akkor ha félénket nem úgy érted hogy lerókázod a cipőd zavarodban
Városi busz.
Általában üres mert elég korai.
"de mennyi a lány kb??? " Ezt hogy érted?
De lehet, hogy van pasija de nem biztos
ha üres akkor kicsit furin jönne ki szentem ha mellé ülsz
de hogy hogy értem??
hát kb mennyi idős
mert egy 12 éves tök másképp reagál mint egy 15 éves
és ha már elégszer látott ahhoz hogy felismerjen akkor véletlen hagyd ott valahol a személyid vagy ilyesmmid de úgy hogy ő vegye észre és tuti észre vegye
aztán próbáld meg megcsinálni hogy másnap reggelig ne legyen alkalma visszaadni és akkor kezd el neki rizsázni hogy már kerested ezer helyen a személyid meg milyen jó fej hogy odaadta majd mit tom én mond hogy olyan ciki az a kép rólad ami ott van és ha erre mond valamit kérdezd meg az övén milyen kép van ha megmutatja dicsérd meg stb stb stb
aztán már másnap köszönhetsz neki meg mellé ülhetsz
de azt azért tuddd meg hogy akkor van e pasija vagy sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!