Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki jól néz ki annak kötelező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki jól néz ki annak kötelező bunkónak lenni?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy aki helyes, annak egyből már bunkónak kell lennie...hova tűntek aranyos, romantikus fiúk?

2012. okt. 27. 22:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

* és 5-ös vagyok irodalomból egy jónevű gimnáziumban,nincs baj a szövegértésemmel:)

(csak hamarabb küldtem el a választ)

2012. okt. 28. 12:59
 22/24 anonim ***** válasza:
Felvágás. Én is kaptam azt, hogy jól nézek ki és olyat is, hogy okos vagyok, megbölcs, stb. de sose voltam hármasnál jobb tanuló és mégsem futnak utánam. Te naponta cseréled a partnereid? Mindenki veled akar járni? De mégis szép vagy és okos... Mondom én is kaptam olyan jelzéseket, sőt a munkahelyen szemezek egy csajjal csak nem akarok tőle semmit se. Mi van azokkal akik nem vesznek engem észre? Neked is van olyan aki téged észre se vesz és akár hogyan vergődnél be se jönnél neki. Szóval valld csak magad te is nyugodtan szépnek, mert valaki azt mondja rád:)
2012. okt. 28. 13:23
 23/24 anonim ***** válasza:
22-es, nem fogom alulertekelni magam csak azert, mert te azt gondolod, amit gondolsz. Ugy latszik, hogy neked nincsenek oszinte barataid es ismeroseid, akik azt mondjak, amit tenylegesen gondolnak. En a szemelyisegemmel nyerem meg az embereket, az, hogy a kulsom is jo. Csak egy raadas.
2012. okt. 28. 14:41
 24/24 anonim ***** válasza:
Vannak csak te nem érted:) sebaj. Maradj is ilyen.
2012. okt. 28. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!