Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki jól néz ki annak kötelező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki jól néz ki annak kötelező bunkónak lenni?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy aki helyes, annak egyből már bunkónak kell lennie...hova tűntek aranyos, romantikus fiúk?

2012. okt. 27. 22:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Hát aki azt vallja, hogy szép és okos meg intelligens illetve nem bunkó, de ez az intelligens összefoglalja az már eleve egoból beszél. Tehát nagy esélye van a bunkó cím elnyeréséhez, mert az egosok bizony bunkók szoktak lenni. Ez így igaz akár, hogy veri magát aki szépnek tartja magát és a többi. Ugyanis a szépség nem mindenkinek egyenlő, ezért csak is felvágás lehet. Így újabb tulajdonságokkal gazdagodnak a jól kinéző emberkék.
2012. okt. 27. 23:13
 12/24 anonim ***** válasza:
Anélkül is bunkó vagyok, hogy jól néznék ki :D
2012. okt. 27. 23:16
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Van egy templom......az akilanai hegyek közt minden elég jó képű srác kap egy beidézést,utat fizetik.adnak egy kódexet amiből megtanuljuk hogyan kell bunkón viselkedni (a tehetség hamar megmutatkozik).A mellettünk lévő templomban pedig hülyéket képeznek hasonló módszerrel...azt hiszem láttalak.
2012. okt. 27. 23:20
 14/24 anonim ***** válasza:
Nos az is hülye aki azt hiszi, hogy létezik olyan templom. Akkor sajna hülye vagy mivel láttad a két templomot.
2012. okt. 27. 23:24
 15/24 anonim ***** válasza:
11: Hulyesegeket beszelsz. Aki azt mondja magarol, hogy okos es szep, nyilvan az is. Nem a kis ujjabol szopta ki, hanem minden bizonnyal mas emberek mondtak neki, illetve tehetseges bizonyos dolgokban. Van onbizalma, ennyi.
2012. okt. 27. 23:30
 16/24 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok bunkó, az hogy jól nézek-e ki, az meg relatív...
2012. okt. 28. 01:00
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem beszélek hülyeséget. Nyalisoknak hinni az meg nem jelenti az igazságot. Gondolj csak bele kik mondják, hogy ˝jaj de szép vagy és milyen okos bla bla˝. Csak három verzió lehet és egyik se valós. Ahoz, hogy valós legyen ahoz pártatlan emberek véménye kell és nem nyalisokké. Tudod én is hallottam már, hogy szép vagyok és nagyon okos, de ha ezt el is hiszem..... Szóval semilyen hülyeséget sem írtam. Hisztizni kérem szépen máshol.
2012. okt. 28. 08:55
 18/24 anonim ***** válasza:
Szóval aki tisztában van a saját értékeivel,az egoista barom? Írjam,hogy ronda kis gnóm vagyok és még hülye is?
2012. okt. 28. 12:35
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát az értelmezési képeséged nulla. Nincs mit megmagyaráznom. Ha nem vagy képes megérteni akkor szia.
2012. okt. 28. 12:46
 20/24 anonim ***** válasza:

UÉrtem,amit magyarázni próbálsz.De szerintem ha naponta kapok visszajelzést,hohgy jó külsejű vagyok,akkor feleseges álszerénykedni,és tagadni a valós tulajdonságaimat...nem egó leírni,hogy 188 centi vagyok,kékszemű ha egyszer tényleg 188 cm vagyok,és kék a szemem.Feleslegesen pedig nem írom le.

(és 5-ös vagyok irodalomból egy jónv

2012. okt. 28. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!