Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha bejelölök egy csajt aki idősebb nálam de egy suliba járunk?
Figyelt kérdés
1 évvel idősebb,nem hiszem hogy nagyon látott,de gáz lenne ha csak úgy bejelölöm?Ha visszaigazol hogy kezdjek .. ? 9-es vagyok ő 10-es.2012. okt. 27. 18:25
2/6 anonim válasza:
Miért lenne gáz? De ha így akarsz ismerkedni, bizonyos emberek körébe igen is gáz, de az új generáció számára meg éppen ez a elfogadott, hogy ott ismerd meg!
3/6 anonim válasza:
minek olyat bejelölni, akit nem ismer vki? sosem értettem. Egyébként meg valószínűleg azt sem fogja tudni ki vagy, az alatta lévőket az ember sosem ismeri, nem foglalkozik velük
4/6 anonim válasza:
Mi az, hogy azt sem fogja tudni ki? Mi állandóan azt lestük ki az új osztály és, hogy milyen csajok vannak benne:D Aztán egész jó kapcsolatok alakultak ki:DD Nekem pl volt egy évfolyamtársam, aki nem ismert, de buliba odajött hozzám.. aztán beszéltünk és egész jól összebarátkoztunk:D
6/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan megpróbálhatod, vannak 10-esek akiknek bejönnek a 9-esek.Én is pl 10-es vagyok és semmi gondom nem lenne, ha egy 9-es bejelölne, simán lenne esélye ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!