Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 16 körül! Ha egy 3 évvel idősebb srác elhívan, mi lenne a reakció?
Figyelt kérdés
Nyilván a saját esetemről van szó, tehát a körülmények: egy suli, de ismerni nem ismered, talan láttad egyszer-kétszer, de megszólit, hogy van-e egy perced, majd elhív sütire/kávéra/Gundelba. (Kívánt aláhúzandó!) Mennyire lenne célravezető a dolog?:)2012. okt. 2. 19:11
1/6 anonim válasza:
Szerintem a kor nem számít....16 évesen nekem is 3 évvel idősebb pasim volt, bár azzal eléggé mellélőttem, szal a korod miatt ne aggódj...:D
DE ez többnyire a lánytól függ...
2/6 A kérdező kommentje:
A kor engem sem izgat, ebben a korban már elmegy. Inkább azon gondolkozom, nem hat-e túl tolakodón!:)
2012. okt. 2. 19:43
3/6 anonim válasza:
A Gundel az egy nagyon jó hely! :) A lányok szerintem szeretik az ilyen fiúkat, melyre ha bejön nekik a tolakodó helyett a rámenős jelzőt használják;) ha meg mégse jönnél be akk tökmindegy h mennyire vagy rámenős, mert akkor felejtős az ügy. Úgyhogy csak hajrá! :)
4/6 A kérdező kommentje:
A Gundelt csak úgy írtam, így első alkalomra nem biztos, hogy ki tudom pengetni...:D
2012. okt. 2. 21:45
5/6 anonim válasza:
Sütire és nyugodtan elhívhatod szerintem. Kiröhögni nem fog, mert mégis "csak egy 16 éves", ha meg igen akkor valószínűleg r*banc tehát nem kell vele foglalkozni.:)
6/6 A kérdező kommentje:
Azért 18+ évesen lehet körbe közelítem meg a dolgot, és valahová hívom el, nem csak úgy sütire!:D (Bár tudok sütni, és nem is rossz!:P) Köszi a választ, UP!:)
2012. okt. 3. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!