Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon ezek után komolyan vesz-e?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ezek után komolyan vesz-e?

Figyelt kérdés

Flörtöltem egy sráccal,aki nagyon szimpatikus,de nekem van egy több év óta tartó kapcsolatom és meglátott vele.Nem direkt akartam,csak így sikerült.Láttam rajta,hogy szomorú lett ez miatt és sajnos én is.Vajon a későbbiekben komolyan fog e venni?mondjuk ha elhagynám a páromat

28 L

2009. aug. 10. 10:32
 1/5 anonim válasza:
100%
Hát... fenáll az a lehetőség is, hogy ezek után nem biztos, hogy bízni fog benned, mivel ha belegondol, hogy a mostani barátod háta mögött másokkal flörtöltél, akkor majd talán ezt tennéd akkor is, ha ő lenne a barátod. Viszont ha tényleg nagyon szimpatikusak voltatok egymásnak, és ez szerelem volt első látásra, akkor lehet, hogy a pároddal való szakitásodat egy jelnek fogja venni, hogy te tényleg akarod őt. De ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor ne dobj el egy pár éves kapcsolatot egy hirtelen fellángolás miatt. Jól gondold meg, mit teszel.
2009. aug. 10. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Személy szerint én nem vennélek komolyan, sőt....
2009. aug. 13. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez eléggé elrettentő tényező lenne, ha a saját szemével láthatta, ahogyan csalod a pasid...
2009. aug. 13. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem se fog komolyan venni. Ezek után szerintem könnyű vérűnek néz.
2009. aug. 13. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
28 évesen így gondolkodsz? biiiiztosan komolyan fog venni.
2009. aug. 14. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!