Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Biztos, hogy nem tetszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos, hogy nem tetszek neki? :/ (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú,aki már régóta tetszik,viszont ő ezt nem tudja.

A suliban folyton engem bámul,illetve a városban is,de csak ha jelen vanak a haverjai.Mindig kedvesen mosolyog rám,illedelmesen köszön.Még nem volt alkalmam beszélni vele.

Viszont egy lány feltűnősen nyomul rá,egyszer meg is csókolta,de valamiért úgy veszem észre,hidegen hagyja ez a csaj és jelenleg nincs barátnője. (ez a lány szinte megöl engem a szemével) Lehet,hogy hülyeség,de van,hogy azt érzem,szinte izzik körülöttünk a levegő.

A barátnőim szerint tetszek neki,és egy ismeretlen lány is rákérdezett,merthogy nagyon látni rajtunk a kölcsönös vonzalmat.

Szerintetek van esélyem?

önbizalom-ügyileg nem állok túl jól,tehát CSAK NORMÁLIS válaszokat kérek,és légyszi ne piszkáljatok! Köszönöm :)

2012. okt. 27. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
küldj egy képet és megmondom h jó csaj vagy e.. :)
2012. okt. 27. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg tetszel neki, csak ő is bátortalan :)

Ha tényleg annyira akar, mindenképp össze fogja szedni magát :)

2012. okt. 27. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is félénk a fiú, de tetszel neki. A a haverjaival van bátrabb. Mosolyogjál szépen rá te is.
2012. okt. 27. 11:58
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem is tetszel neki
2012. okt. 31. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!