Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mért csak a 40 kg-s műp*csák tetszenek? A Kövér lányokat mért nem lehet ugyan úgy szeretni?
Akkor roppant ügyesek lehetnek, hogy sokuk nagyon csinos fiúkkal mászkál. :)
Egyébként igen, bizonyos súly felett már nehezebben lesz várandós is egy nő (bizonyos súly alatt is). Ahogyan a férfiak is köztudottan nehezebben csinálnak gyereket, ha el vannak hízva, vagy már idősebbek.
Na ki mondta, hogy nem jönnek be senkinek? :D
Írom vékonyként.
Persze, a mackós pasik is (írom úgy, hogy nekem csak a vékonykák tetszenek).
De csajok mondták, hogy olyan jó, mint egy nagy puha fotel.:DD
Csak azért mert te elkezdesz nyafogni és hibáztatni másokat attól nem fog megváltozni semmi.
Ha kemény 5kg miatt nyafogsz akkor retardált vagy, ha bálnavadászok vannak a nyomodban akkor ne csodálkozz, hogy másoknak is vannak minimális igényei
Micsodaaa??
én a duci csajokat imádom. Nem érdekel kimondom, legyen túlsúlyos.
Én vagyok 186cm 85kiló, nem ksovány nem kövér picit kigyúrt fiú, aki imádja a ducikat.
Az ideálom min 175cm magas, és az sem baj, ha 100kg felett van. Legyen az anyag rajta arányosan elosztva.
üdv
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!