Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mért csak a 40 kg-s...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mért csak a 40 kg-s műp*csák tetszenek? A Kövér lányokat mért nem lehet ugyan úgy szeretni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 00:02
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
71%
40 kg az nem nő hanem egy bot. erősebb szél azt elszáll ... persze függ a magasságtól is.
2012. okt. 27. 00:16
 12/36 VVMMvvmm ***** válasza:
27%
Ó, de rutintalan itt valaki, szerintem!A dagadt, igénytelen pasik a vékony csajokra buknak leggyakrabban a tapasztalatom szerint.
2012. okt. 27. 00:19
 13/36 Malats ***** válasza:
30%
Ha vékony lennél, másképp gondolkoznál.
 14/36 anonim ***** válasza:
én is kövér csaj vagyok persze nem 90kg hanem van rajtam 10kg feleslges.. mázlim van arányosan oszlik el a súly.. és tetszek azért a pasiknak ha nem is mindenkinek de nem félek attól,h egyedül halok meg.. na meg persze én teszek azért,h jól nézzek ki.. le is szeretnék fogyni pár kilót meg sportolok
 15/36 VVMMvvmm ***** válasza:
56%
10 kg felesleg az semmi.
2012. okt. 27. 00:20
 16/36 anonim ***** válasza:

mert nem szép ha rálóg a hasa a p*nájára, vagy ha totál összeérnek a combja, narancsbőrös nagy fenékkel, lötyögő felkarokkal, megereszkedett mellekkel

vagy neked ugyanez férfiba tetszene?

én vékony vagyok, és nem tudom milyen a helyedbe/helyetekbe lenni, remélem nem is tudom meg, de ez a kérdés olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy miért kell levegőt venni? holott mindenki tudja jól, hogy egy külső orientált korban élünk...

2012. okt. 27. 00:30
 17/36 anonim ***** válasza:
64%

Biszexuális lányként válaszolok: dehogynem lehet szeretni őket, nem kell általánosítani. De legyünk őszinték, egy jó alakú, feszes nő sokkal vonzóbb, mint egy kövér.

A legtöbb kövér lány eléggé gátlásos, pont a túlsúlya miatt, sokkal nehezebben nyílnak meg szerintem.

Ha nem tetszik a súlyfelesleget, tégy ellene, ne a pasikat hibáztasd!

2012. okt. 27. 00:38
 18/36 anonim ***** válasza:
A pasik vizuálisabb alkatok, nekik elsőre jobban számít a külső, persze a nők is megnézik, kit választanak. Kinek ez jön be, kinek az. Ha már megszerettünk valakit nem annyira számít a külseje. Én pl. mindig is viszolyogtam a vékony pasiktól, szerencsétlenségemre mindig ők találtak meg, talán mert én sem voltam túl testes típus. Megbántani sem akartam őket, de a sovány srácokkal ki lehetett kergetni a világból, nem tehettem róla. De mikor később megismerkedtem a párommal és volt egy időszaka, mikor elég sovány volt, ő így is nagyon tetszett, mert szeretem.
2012. okt. 27. 00:39
 19/36 Alexphoto válasza:
0%

Az hogy kövér, elég tág fogalom. Van olyan, aki a modell elkatnál teltebb és kövérnek nevezik. Szerintem nagyon vonzó tud lenni, ha olyan az egyénisége. Van akinél teljesen elfogadható. Az más, ha már olyan, mint a Michelin bábu, annyi hurka van rajta.

De ez is változó, mert van aki az olyan alkatot szereti. Nagyon változó. Nekem nagyon tetszenek a modell alkatú lányok, de igazából a kissé teltebbekkel szeretek kapcsolatba kerülni

2012. okt. 27. 01:10
 20/36 anonim ***** válasza:

Én sportos alkat vagyok, messze a 40 kg.-tól. Bár nem is kövér, inkább izmos és úgy nőies.

És azt kell mondanom, épp a legcsinosabb fiúknak tetszek.

Bár ha nem így lenne is tennék rá, a Jó Isten mentsen meg attól, hogy 40 kg legyen vasággyal. :S Azt hiszem, kb. sokkot kapnék.:)

2012. okt. 27. 01:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!