Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mért csak a 40 kg-s műp*csák tetszenek? A Kövér lányokat mért nem lehet ugyan úgy szeretni?
mert nem szép ha rálóg a hasa a p*nájára, vagy ha totál összeérnek a combja, narancsbőrös nagy fenékkel, lötyögő felkarokkal, megereszkedett mellekkel
vagy neked ugyanez férfiba tetszene?
én vékony vagyok, és nem tudom milyen a helyedbe/helyetekbe lenni, remélem nem is tudom meg, de ez a kérdés olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy miért kell levegőt venni? holott mindenki tudja jól, hogy egy külső orientált korban élünk...
Biszexuális lányként válaszolok: dehogynem lehet szeretni őket, nem kell általánosítani. De legyünk őszinték, egy jó alakú, feszes nő sokkal vonzóbb, mint egy kövér.
A legtöbb kövér lány eléggé gátlásos, pont a túlsúlya miatt, sokkal nehezebben nyílnak meg szerintem.
Ha nem tetszik a súlyfelesleget, tégy ellene, ne a pasikat hibáztasd!
Az hogy kövér, elég tág fogalom. Van olyan, aki a modell elkatnál teltebb és kövérnek nevezik. Szerintem nagyon vonzó tud lenni, ha olyan az egyénisége. Van akinél teljesen elfogadható. Az más, ha már olyan, mint a Michelin bábu, annyi hurka van rajta.
De ez is változó, mert van aki az olyan alkatot szereti. Nagyon változó. Nekem nagyon tetszenek a modell alkatú lányok, de igazából a kissé teltebbekkel szeretek kapcsolatba kerülni
Én sportos alkat vagyok, messze a 40 kg.-tól. Bár nem is kövér, inkább izmos és úgy nőies.
És azt kell mondanom, épp a legcsinosabb fiúknak tetszek.
Bár ha nem így lenne is tennék rá, a Jó Isten mentsen meg attól, hogy 40 kg legyen vasággyal. :S Azt hiszem, kb. sokkot kapnék.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!