Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mért csak a 40 kg-s...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mért csak a 40 kg-s műp*csák tetszenek? A Kövér lányokat mért nem lehet ugyan úgy szeretni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 00:02
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
*legyek
2012. okt. 27. 01:32
 22/36 anonim ***** válasza:
Megjegyzem kilókat itt hiába írtok. Mert ha én leírnám a magasságom/súlyom, szerintem rém kövérnek mondanátok, holott a testzsír-izomzat arányában kifejezetten vékony vagyok, olyannyira, hogy néha nálam majd 10 kilóval könnyebb csajok jóval vastagabbak nálam, úgy, hogy egyforma magasak vagyunk. Szóval, én már nem sokat értek abból se, hogy valaki 165 centisen 55 kilósan (mondjuk) kövér-e vagy sovány, ha semmit sem edz...
2012. okt. 27. 01:34
 23/36 anonim ***** válasza:
Ha alapból az arca gyönyörű, akkor nekem bejön ha ducibb, kövérebbek a combjai, segge, melle. A lényeg, hogy ne legyen az a Jabba- fajzat lány, tehát az a nagyon cellulitiszes ronda nőket nem szeretem. Da ha duci, van rajta valami fognivaló, az olyan,hogy fél pillanat alatt kő keményen mered a farkam rá! Egyszerűen teljesen készvagyok a szexi bársonyos vastag comboktól, nekem bejönnek a macilányok! Nagy tőgyeket meg párna helyett is lehet használni.
2012. okt. 27. 02:10
 24/36 anonim ***** válasza:
0%

Háborognak a mangalicák?

Amúgy meg egy kis felesleg nem számít,de + 10-15 kilók már igen.Akkorra már visszataszító a felesleg...Csakhát ugye sok a testkép zavaros lány.Aki vagy kövérebbnek,vagy soványabbnak érzi magát,mint amilyen.

2012. okt. 27. 02:23
 25/36 anonim ***** válasza:

Azért nem jellemző, hogy annyira ne kellenének a kövér lányok. Rém kövér lányokat látok csinos srácokkal. (Én nem vagyok az, csak megjegyzem).

Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a kérdező "poénból" írta ki, mert annyi itt férfi részről a panasz mostanában (miért csak a külső a fontos a nőknek, stb).

2012. okt. 27. 02:28
 26/36 anonim ***** válasza:
46%
Kedves kérdező neked kellene egy kövér fiú,aki tényleg rém ronda?Szerintem nem.Ha válaszolsz erre a kérdésre,akkor a saját kérdésedre is megkapod a választ,mert ugyanazért nem kell a nőknek a ronda kövér férfi,amiért a férfiaknak a kövér lány.
2012. okt. 27. 03:36
 27/36 VVMMvvmm ***** válasza:
58%

Ez a beszélgetés is elcsesződött.Nem 10 vagy 20 kg itt a kérdés.A baj az, hogy rengeteg 100 kg feletti nő van

manapság, mondjuk 170cm magasság körül.Most kit izgat, hogy 60 vagy 70 kiló? Engem nem.Aki tíz kilókon lovagol az vagy kötözködik vagy nem látja a dolgokat megfelelően.

Sok sportolónak is nehéz 10 kilótól megszabadulni, nemhogy

egy átlagos embernek.

2012. okt. 27. 05:44
 28/36 anonim ***** válasza:
A jó csajoknak sem kell macisabb fiú akkor fordítva sem elvárható! Az egyik válaszoló meg akkora baromságot írt hogy a duci lányok tetszenek a duci fiúknak! Hát nem! 90% a vékonyat keresi mindkét nemből.
2012. okt. 27. 08:48
 29/36 anonim ***** válasza:

Nekem a 40 kg-os nők nem annyira tetszenek. Azért már ne egy csontkollekciót ölelgessek.

De azért túlságosan kövér se legyen. Kedves kérdező, adhattál volna támpontot, hogy milyen kövér lányokra gondoltál. Mert ha van rajta egy kis husi, egy kicsit ducibb, mint az átlag, az egyáltalán nem zavaró. Nálam a magassága is közrejátszik. Ha egy lány picit ducibb, és mellé alacsonyabb, akkor az aranyos, de ha egy lány magas, és mellette 100+ kg, az már inkább félelmetes a számomra.

2012. okt. 27. 09:27
 30/36 anonim ***** válasza:

A kövér csajok nem jönnek be senkinek, mert ők esnek a legtávolabb az ideáltól.

Ennek biológiai okai vannak.

2012. okt. 27. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!