Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol találtátok meg a párotokat?
Figyelt kérdés
Neten és koncerteken...stb...próbálkoztam eddig, de csak olyanokkal akadtam össze akikkel nem jó járni, aki nem képes semmi érzelemre...szinte mind vagy hideg, vagy szívtelen, hűtlen volt..nem sorolom tovább...de én már komolyabbat szeretnék, egy normális, aranyos, hűséges, szerető lánnyal, mert ezt tudom viszonozni...ált a környéken (baranya) társkeresőkön eleve kevés lány van, tehát azon nem lepődtem meg hogy az nem jött be...:S Szerintetek hol próbálkozzak? (sok lányi smerős van, de egyik se az "igazi", és suliba se merek/tudok annyira, mert ott nem kéne magamat beégetni...stb...) :/ 20f2012. okt. 26. 18:47
12/13 A kérdező kommentje:
osztályba senki sincs akivel járni akarnák (ami elég durva egy főleg lány osztályban)...nem külsőre vagyok válogatós, hanem már normális lányt akarok aki nincs az osztályban, aki talán mégis ő kapcsolatban van évek óta...
2012. okt. 26. 19:40
13/13 anonim válasza:
gimiben, de nem osztálytárs volt 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!