Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hol találtátok meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol találtátok meg a párotokat?

Figyelt kérdés
Neten és koncerteken...stb...próbálkoztam eddig, de csak olyanokkal akadtam össze akikkel nem jó járni, aki nem képes semmi érzelemre...szinte mind vagy hideg, vagy szívtelen, hűtlen volt..nem sorolom tovább...de én már komolyabbat szeretnék, egy normális, aranyos, hűséges, szerető lánnyal, mert ezt tudom viszonozni...ált a környéken (baranya) társkeresőkön eleve kevés lány van, tehát azon nem lepődtem meg hogy az nem jött be...:S Szerintetek hol próbálkozzak? (sok lányi smerős van, de egyik se az "igazi", és suliba se merek/tudok annyira, mert ott nem kéne magamat beégetni...stb...) :/ 20f
2012. okt. 26. 18:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Jobb karom végén.
2012. okt. 26. 18:47
 2/13 A kérdező kommentje:
vicces...>.<
2012. okt. 26. 18:49
 3/13 anonim ***** válasza:
de igaz : D
2012. okt. 26. 18:50
 4/13 anonim ***** válasza:
Én épp úgy akadtam rá az aktuális kiszemeltre, hogy majdnem minden nap járok a bankba és mindig bámultam a kiscsajt ahogy ül a számítógép előtt szépen csendbe. Aztán azt vettem észre, hogy ő is bámul ha megyek és mosolyog. Majd oda mentem ügyintézni és puhatolóztam és beszélgettünk, holnap randizunk elsőre. Nem tudom mi sül ki belőle de remélem nem csak piskóta.
2012. okt. 26. 18:52
 5/13 anonim ***** válasza:
facebook:))))
2012. okt. 26. 18:53
 6/13 A kérdező kommentje:
cool story bro :) fb-on hogyan? ott jól tudok beszélgetni, és ha 1x tetszik valaki ott elég jól összeismerkedek emberekkel, de új embereket nem tudom hogy kéne...csak úgy jelölgetni...meg...nem tudom...:/
2012. okt. 26. 18:57
 7/13 anonim ***** válasza:
na jó, igazából láttam egyszer egy bulin, bejelöltem.. aztán ő meg vissza, mert elmondása szerint emlékezett rám(noha 1 árva szót sem váltottunk), és aztán beszélgettünk, tali, és járás..:)
2012. okt. 26. 18:58
 8/13 A kérdező kommentje:
ezt próbáltam :) bejelöltem 1 lányt akivel 1x beszéltem kb 3-4 mondatot, de nem jelölt vissza...gondolom nem ismert fel :/
2012. okt. 26. 19:00
 9/13 anonim ***** válasza:
ok, hat a legtöbb esetben nem jön össze, nem ez a legjobb módja az ismerkedésnek:D előtte én se igazán voltam elszállva ettől..... de ez bejött(eddig...) :)))
2012. okt. 26. 19:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Én neten.
2012. okt. 26. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!