Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet összejönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet összejönni egy fiúval, aki zseni?

Figyelt kérdés
Hülyénk hangzik tudom,de zseniális elméről van szó. Külsőre egy átlagos helyes srácnak látszik. Viselkedésében is normális,természetes. Alapjáraton nem mondanád meg róla h zseni. De én tudok róla olyan dolgokat,amikből egyértelmű h az. A memóriája valami hihetetlen. Nagyon nagyon okos,és ő ezzel nem h fölvágna,hanem titkolja. Bár lehet, nem tudom, manapság nem divat okosnak lenni. Az a baj, h nagyon antiszociális, flegma, rejtélyes, és titokzatos. Nagyon ritkán lehet látni. Hirtelen tűnik el, váratlan bukkan fel. Rengeteget hiányzik a school.ból. Senki sem tudja mit csinálhat helyette. De amúgy jófej, meg vicces, csak nehéz a közelébe férkőzni.

2012. okt. 26. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
tudom ajánlani a Szökés című sorozatot :)
2012. okt. 26. 17:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon ritkán lehet látni. Hirtelen tűnik el, váratlan bukkan fel."

Ma énis láttam itt járt Gödöllőn. :D

2012. okt. 26. 17:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keresd fel őt a Roxfortban.
2012. okt. 26. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet feltalált valamit ,ami miatt most bujkálnia kell, mert üldözi a kormány:D Amúgy komolyra véve, bár ki tudja:D szal próbáld elhívni valahova. Manapság nem gáz ha csaj hívja el a fiút randira azt ott elmondhatod neki hogy tetszik neked. Amúgy arra készülj mert tudtommal a nők nem nagyon csípik ha tudják hogy a párjuk(fiú) okosabb náluk:D
2012. okt. 26. 17:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem rólam van szó? Nálam csak akkor van esélyed ha vörös vagy.
2012. okt. 26. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
a stílusod alapján nem illesz egy zsenihez. keress mást.
2012. okt. 26. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:
nézd meg a Csodálatos elmét, John Nash feleségének nem volt könnyű dolga :)
2012. okt. 26. 19:06
 8/9 Alaque ***** válasza:

En zseni vagyok. Az elso lepes ahhoz, hogy bevagodj, az, hogy mellozod a folosleges idegennyelvu kifejezeseket a magyar szovegben.

Komolyra forditva a szot, ez olyan, mintha azt kerdezned, hogy hogy kell osszejonni egy villanyszerelovel. Tehat erre nincs jo valasz.

2013. febr. 6. 01:09
 9/9 anonim válasza:
Te hülye k7rva!
2022. ápr. 23. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!