Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok összejönni belsőre fiúsabb de mégis csajos lányokkal?
Nagyon ritkák de nekem mégis sikerült már jópárat kifognom de vmiért nem mertem lépni náluk h több is legyen mint barátság.
A fiúsat úgy értem h nem a rózsaszín ködben úsznak hanem komolyabb dolgok is érdeklik őket, nemcsak a való világ és társai..
a csajosat pedig h olyan lányosan viccesek, aranyosak, olyan cukik, szivecskék, puszi, kis nyafogás, stb.. :)
Nem lesz attól fiús senki mert nem nyafog, bájolog állandóan, mint egy éretlen ostoba kis fruska.
21/N
Én is ilyen csaj vagyok! Ha valami rosszat szólnak, már is lendül az öklöm. elég fiús? X)
na jó, nem, de szerintem az, hogy egy lányt nem csak a valóvilág érdekel (komolyan nézi azt a szemetet valaki????oO) meg komoly témákról lehet beszélni vele nem azt jelenti, hogy fiús. Csak annyit, hogy értelmes. Esetleg.
És hogy miért nem tudsz összejönni olyanokkal, akik pedig tetszenek? Jó kérdés, ezt neked kell kiderítened, mi nem látunk a fejedbe!
Én is fiúsabb lány vagyok már ami a természetemet illeti, és valóban ettől a pasik inkább megijednek és menekülnek...:SS
26/l
Én is ilyen vagyok, és az eddigi pasijaim nagyon szerették, hogy nem vagyok habcsók. Lehet velem sportot nézni, imádom az autókat, nem ijedek meg a kétkezi munkától (nem egy izzócserére gondolok). Elég sok mindenről el tudtunk beszélgetni és szexuálisan is inkább pasifelfogásom van.
Én nem úgy vettem észre, hogy emiatt kerülnének. Sőt.
Aki Való Világon, meg ilyen hülyeségeken él az nem csajos, hanem ostoba liba. Csak a buta emberek néznek ilyen jellegű műsorokat, ahelyett hogy megnéznének egy ismeretterjesztőt vagy egy jó kultúrális magazint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!