Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igen, vagy nem? Ezek alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igen, vagy nem? Ezek alapján mi van? Elszúrtam?

Figyelt kérdés

Leveleztem myvipen egy lánnyal(15) (2-3 üzeet oda-vissza). Aztán felvettem msn-re, beszéltünk, és harmadszorra felvetettem a találkozó lehetőségét. (Ezek a beszélgetések nem afféle vontatott levelezések voltak, hanem mindakatten aktívak voltunk) Úgy vette ki a szavaiból, hogy nem biztosan akarja, erre írtam, hogy: csak ha szeretnéd, mire ő: "rendben".

Na most ez egy "Rendben, én is szeretném", vagy egy "Renben, hát lehet, hogy mégse akarom".

Ésha mégsem akarja, vagy barátként gondolta akkor mi legyen, ne írjak többet?

Ja igen: a legelején ő kezdeményezett, jelölt be aztán igazából én kérdezgettem, meg folytattam a dolgot.

15f

2009. aug. 9. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy még korainak gondolja a személyes találkozót. Kitartás öcsém, meglesz ez!
2009. aug. 9. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:
myviprandi?
2009. aug. 9. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

De bakker, ha téged reggel édesanyád megkérdez:

- Édesem, szeretnél egy szelet lekváros kenyeret?

- Rendben.

Akkor te a "rendben" alatt azt érted, hogy "rendben persze szeretem" vagy azt, hogy "rendben, de lehet hogy okádani fogok tőle"?

Ez azt jelenti, hogy találkozni fogtok, csak jelölj ki pontosan helyszínt, kicsit tervezd meg és légy ügyes.

Sok sikert!

Sárky

2009. aug. 9. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Vazzzeeee START!!!!!

Harcra fel,győzni kell.Simán a tied a pálya,állj már a sarkadra!

2009. aug. 11. 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:

3. válaszoló: LOL!! :D Rég nevettem ilyet :)

Kérdésre válasz: szerintem is próbálkozz!

2009. aug. 12. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!