Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjatok tippet! Mivel lehet az őrületbe kergetni egy férfit úgy h közben belém szeressen?
Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 21:42
11/26 anonim válasza:
Engedd közel magadhoz,majd utasítsd el..
Mutasd, hogy tetszik,máskor meg légy közömbös.
13/26 anonim válasza:
Csöngess fel hozzá hajnal félkettökor,egytraktorral,(lehetöleg 4 hengeressel)majd ha elsöre nemjönneki dobd be pártéglával az ablakát.ez az őrületbe kergetös része,utánna ha leszopod szerintem beléd is szeret..:D
14/26 anonim válasza:
Nincs szukseged tanacsra, a kerdes maga bizonyitja, hogy tokeletesen jo uton haladsz a cel fele!
15/26 Ebern válasza:
romantikus sajátfőztöd vacsorával. Minden férfi szive gyomorral működik
16/26 Bogoj válasza:
éjszakánként lopózz a közelébe, és verd fejbe egy léccel, majd szaladj el. ha ezt egy héten keresztül mindennap megcsinálod, lehet, hogy nem fog beléd szeretni, de az biztos, hogy az őrületbe kergeted.
17/26 vaszily katalin válasza:
légy kedves,jo hozá akoris ha ö nem az,ez házaságba jó.ne álázkodj meg semi kincsért se.enged a képzeletbeli kötelet el,halgasd meg vegye tudomásul hogy te végighalgatad s felfogtad s közbe kicsit néha enged az egyik füleden be a másikon ki,s sokat mosolyogj.ha veszekszik veled hagyd ott de nemenj tul meszire,ha megért utánad megy s átölel.hihihi :) SOK SIKERT.
18/26 anonim válasza:
jaj de hülye vagy, hány éves vagy, 12???????? az idegesítés kb abban a korban működik, de sztem neked jobb ha még babázol.....ha meg idősebb vagy akkor eléggé sajnállak h nőies módszerekkel képtelen vagy közeledni felé
19/26 anonim válasza:
Hát a vacsorázós ötlet volt a legsz@rabb :-( Hisz még a figyelemfelkeltés a cél, hol van az még, hogy a pasi felmenjen a lakására egyáltalán!!!! Viszont volt sok jó ötlet. Egy biztos, ne reagálj rá átlagosan, a pasik mindig a különlegeset, a "mást, mint az átlag"-ost keresik. Tehát a cicázás első lépésben jó ötlet. Azaz az egy lépést előre, kettőt hátra. De ne hármat, hogy utol tudjon azért érni. :-)
20/26 anonim válasza:
Figyelj, én pasi vagyok. És azt mondom neked, ez attól függ, hány éves a pasi. Amikor fiatal voltam, tini vagy legalábbis 25 alatti, akkor engem leginkább az tudott az "őrületbe kergetni", ha szexuálisan vonzó volt a csaj. Azaz öltözködj szexi módon, mutogasd azokat a testrészeidet amik nagyon csinosak, de azért ne ringyósan, ne nagyon kihívóan, és főleg ne úgy hogy gyanús legyen hogy direkt teszed. Ha azonban a fószer már idősebb, akkor ez úgy van, magamról tudom, hogy a szépség akkor már másodlagos a férfinak, mert már nem minden esze csak a dugáson jár. Addigra ugyanis már valszeg nem szűz kisfiú, tudja hogy az milyen, s már másra is vágyik a nőben. Ilyenkor is fontos persze hogy a nő ne legyen egy bányarém, de ha legalább átlagos megvan a külseje akkor már semmi gond, és csak arra kell figyelnie, hogy minél több érdeklődést tanúsítson a férfit érdeklő témák iránt! Minél több őt érdeklő témakörben mutatsz felé minél több és meggyőzőbb érdeklődést, annál inkább az lesz a meggyőződése hogy te vagy az IGAZI, s annál inkább az lesz minden vágya, hogy megszerezzen téged. S nemcsak egy dugás erejéig, de akár feleségnek is. Persze le is akar majd fektetni, de ha hihetetlen is a számodra nem ez lesz a fő célja, hanem hogy megszerezzen téged örökre és végleg! De ehhez tényleg az kell hogy nagyon érdekeljenek téged a férfi hobbijai, légy tájékozott mindenben ami őt foglalkoztatja, azaz lehetőleg legyen azonos a politikai nézetetek, a vallásos meggyőződésetek, ha őt érdeklik mondjuk az autók, a bélyeggyűjtés vagy a számítástechnika, akkor téged is érdekeljen az, és így tovább, mert hosszú távon úgysem tudsz kielégítően alakoskodni, de nem is érdemes mert az neked is megterhelő lehet idegileg/érzelmileg, nem élveznéd, azaz ez csak akkor működik ha amúgy tényleg egymáshoz valók vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!