Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magányos fiúk, titeket nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos fiúk, titeket nem szomorít el egy szép nő látványa?

Figyelt kérdés

Ahányszor meglátok egy szép csajt, szinte mellbevág a keserűség, mert tudom, hogy sosem lenne esélyem nála (több éves tapasztalat).

Amikor itthon vagyok, és elfoglalom magam, elviselhető.. De amint kimegyek az utcára, és látom őket, vagy akár csak a facebookon feljön egy vonzó lány képe, szinte sírni tudnék, mert minden vágyam egy ilyen csaj, de tudom, hogy az életben nem lesz esélyem náluk.

2012. okt. 25. 11:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A legtöbb nagyobb könyvesboltban kapható, a szerzője Susan Forward, általában a pszichológia részben, címe mint már említettem: Mérgező szülők
2012. okt. 25. 12:38
 22/27 Dani252 válasza:

"Mert kb azt várnák el tőlem, hogy keressek valami teljesen aszexuális, minden női jelleget nélkülöző, unalmas szürke egérkét, és akkor legyek boldog, mert nekem ez való."

Mond el nekik, hogy mit gondolsz és azok a falak amelyeket köréd húznak az miatt nem lesz belőled szar se, ha meg nem értik meg akkor legyél piszkosul ÉN KÖZPONTÚ - csak azt nézd, hogy neked mi a jó minden mást pedig szarj le különben egy örök vesztes leszel... Most az Én Központúsággal nem feltétlen arra gondolok, hogy építs le magad körül mindenféle emberi kapcsolatot, hanem azokat a kapcsolatokat alakítsd úgy, hogy te gyere ki belőle jól anélkül, hogy bárkin átgázolnál vagy eltaposnál. És a legfontosabb HIGGY ÖNMAGADBAN, mert saját magadért vagy felelős és magadat kell előre juttatnod az élet minden terén. A barátaid akik meg azt mondják, hogy mennyi oda azzal nem rosszat akarnak neked meg röhögni rajtad, h "Nézd már a balf..szt, hogy kosarazzák ki!", ne csak gondolkodj rajta, hogy majd megcsinálod nem lesz később rövid az élet most kell cselekedned...

Remélem tudtam segíteni. Csumi Haver.

2012. okt. 25. 12:42
 23/27 A kérdező kommentje:
Ja amúgy szoktam én próbálkozni, csak nem épp sikerrel.
2012. okt. 25. 12:49
 24/27 anonim ***** válasza:

Rákerestem a könyvre. Ez nem a teljes, csak egy ízelítő:

[link]

2012. okt. 25. 13:07
 25/27 anonim ***** válasza:
:) Engem nem és párok látványa sem. Engem inkább az szomorít el, mikor egy lánynak tetszem ugyan, de más ugyanúgy be tudja tenni neki és ezzel el is van intézve a dolog. Naivra neveltek, ezt ki kellett nőni ezért nem nagyon szomorkodom felváltotta a fanyarság.
2012. okt. 25. 13:16
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. okt. 25. 13:19
 27/27 anonim ***** válasza:
Én pl semmit nem érzek a nők/lányok iránt. Se vágyakozást,se szomorúságot,hogy nincsen barátnőm.Soha nem is lesz barátnőm,mert fölöslegesen nem fogok bele egy kapcsolatba csak azért,hogy legyen valakim.Közbe meg nem is akarok tőle semmi komolyat.Hülyíteni meg kihasználni nem akarom. Szóval így nem okozok rosszat. Engem ezért nem szomorít el egy szép nő látványa.
2012. okt. 25. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.