Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magányos fiúk, titeket nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos fiúk, titeket nem szomorít el egy szép nő látványa?

Figyelt kérdés

Ahányszor meglátok egy szép csajt, szinte mellbevág a keserűség, mert tudom, hogy sosem lenne esélyem nála (több éves tapasztalat).

Amikor itthon vagyok, és elfoglalom magam, elviselhető.. De amint kimegyek az utcára, és látom őket, vagy akár csak a facebookon feljön egy vonzó lány képe, szinte sírni tudnék, mert minden vágyam egy ilyen csaj, de tudom, hogy az életben nem lesz esélyem náluk.

2012. okt. 25. 11:25
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Nekem az első kapcsolatom így alakult ki. Nem volt azelőtt barátnőm még, de megláttam egy lányt és neten aki gyönyörű volt és ráírtam. Beszélgettünk sokat, és aztán hopp erőt vettem magamon és kértem tőle randit. 3 hétre rá összejöttünk.

Keresd magadban az erősségeket, humor, vagy akármi. Ha nem próbálkozol, nem fog semmi sem történni.

2012. okt. 25. 11:29
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keress mást! Nem igaz hogy ennyire elb*szott társadalomban élünk hogy mindenkinek csak a külső számít. Aztán meg tessék, jöttök ide rinyálni hogy nincs nőtök! Persze hogy nincs amikor mindenkinek csak a hurkapálca, szilikonmacák jönnek be! Tessék kimenni az utcára, és keresgélni nem otthon ülni és siránkozni! Hol tartana a világ ha minden pasi ilyen lenne? Atya világ....Nem leoltani akartalak csak nem igaz hogy ilyenek a mai pasik...
2012. okt. 25. 11:29
 3/27 A kérdező kommentje:
Nem egyenlő a szép meg a szilikonmaca.. De igen, ez a helyzet, nem fogom tagadni, amikor egy szép nőre nézek, az egészen más reakciót vált ki belőlem, mintha olyanra, akit nem találok vonzónak. A szerelemhez, boldog kapcsolathoz igenis szükséges, hogy szépnek találd a párodat. Aki ezt tagadja, az álszent.
2012. okt. 25. 11:33
 4/27 A kérdező kommentje:
És ez is tapasztalat egyébként. Régebben kétszer megpróbáltam olyan lányokkal járni, akikhez nem vonzódtam, de jóban voltunk. Egyáltalán nem voltak jó kapcsolatok.
2012. okt. 25. 11:34
 5/27 anonim ***** válasza:
Fejleszd magad ahol kell, /külső-belső/ mert sok jó csajt látok nyomi pasikkal, szóval gondolj erre is.
2012. okt. 25. 11:35
 6/27 anonim ***** válasza:

"tudom, hogy sosem lenne esélyem nála"

Valójában pont emiatt a hozzáállás miatt nincs esélyed. Ha lenne önbizalmad, esélyed is lenne.

2012. okt. 25. 11:44
 7/27 A kérdező kommentje:
Honnan legyen önbizalma olyannak, aki még egy neki tetsző lánynak sem kellett?
2012. okt. 25. 11:45
 8/27 anonim ***** válasza:
Igen, ez egy ördögi kör, ebből kell kitörnöd. Az esélyeid amúgy megvannak, csak rajtad múlik, hogy sikerül-e.
2012. okt. 25. 12:00
 9/27 anonim ***** válasza:

"Valójában pont emiatt a hozzáállás miatt nincs esélyed. Ha lenne önbizalmad, esélyed is lenne."

Azt azért el kell mondanom, hogy engem például a közvetlen családtagjaimtól kezdve a távolabbi ismerőseimig mindenki leoltott, amikor olyan lányt mertem kinézni magamnak, aki szép.most mondd meg, honnan legyen önbizalma az embernek, ha még a közvetlen környezete is letaszítja a mélybe?!

2012. okt. 25. 12:08
 10/27 anonim ***** válasza:

"honnan legyen önbizalma az embernek, ha még a közvetlen környezete is letaszítja a mélybe?!"

Hát igen, úgy tényleg nehéz. :(

2012. okt. 25. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!