Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos fiúk, titeket nem szomorít el egy szép nő látványa?
Ahányszor meglátok egy szép csajt, szinte mellbevág a keserűség, mert tudom, hogy sosem lenne esélyem nála (több éves tapasztalat).
Amikor itthon vagyok, és elfoglalom magam, elviselhető.. De amint kimegyek az utcára, és látom őket, vagy akár csak a facebookon feljön egy vonzó lány képe, szinte sírni tudnék, mert minden vágyam egy ilyen csaj, de tudom, hogy az életben nem lesz esélyem náluk.
Nekem az első kapcsolatom így alakult ki. Nem volt azelőtt barátnőm még, de megláttam egy lányt és neten aki gyönyörű volt és ráírtam. Beszélgettünk sokat, és aztán hopp erőt vettem magamon és kértem tőle randit. 3 hétre rá összejöttünk.
Keresd magadban az erősségeket, humor, vagy akármi. Ha nem próbálkozol, nem fog semmi sem történni.
"tudom, hogy sosem lenne esélyem nála"
Valójában pont emiatt a hozzáállás miatt nincs esélyed. Ha lenne önbizalmad, esélyed is lenne.
"Valójában pont emiatt a hozzáállás miatt nincs esélyed. Ha lenne önbizalmad, esélyed is lenne."
Azt azért el kell mondanom, hogy engem például a közvetlen családtagjaimtól kezdve a távolabbi ismerőseimig mindenki leoltott, amikor olyan lányt mertem kinézni magamnak, aki szép.most mondd meg, honnan legyen önbizalma az embernek, ha még a közvetlen környezete is letaszítja a mélybe?!
"honnan legyen önbizalma az embernek, ha még a közvetlen környezete is letaszítja a mélybe?!"
Hát igen, úgy tényleg nehéz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!