Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos fiúk, titeket nem szomorít el egy szép nő látványa?
Ahányszor meglátok egy szép csajt, szinte mellbevág a keserűség, mert tudom, hogy sosem lenne esélyem nála (több éves tapasztalat).
Amikor itthon vagyok, és elfoglalom magam, elviselhető.. De amint kimegyek az utcára, és látom őket, vagy akár csak a facebookon feljön egy vonzó lány képe, szinte sírni tudnék, mert minden vágyam egy ilyen csaj, de tudom, hogy az életben nem lesz esélyem náluk.
Nekem ezt nem szokták ennyire nyíltan kimondani, inkább csak ilyen burkoltan: "Kisfiam, hozzád nem ilyen lány illik.." "Aki neked tetszik, az másnak is tetszik ám, nem biztos hogy olyan való neked.." stb.
A barátaim legalább nem ilyenek, ők mindig bátorítanak, hogy menjek csak azokra, akik tetszenek.
"Kisfiam, hozzád nem ilyen lány illik.."
Nem tudom, mennyi idős vagy, de szerintem ne engedd, hogy más mondja meg, mit szeretnél. Az meg pláne kicsit idejétmúlt, hogy az alapján válasszon az embert párt, hogy milyen ember illik hozzá. Így cipőt szokott venni az ember. :))
igen, sajnos így van. Ez megy már gyerekkorom óta és nem csak a csajozás terén.
"Te ehhez nem vagy jó, nem értesz hozzá" és hasonló szövegek mennek egyfolytában. Ja igen és amikor nem sikerül valami, akkor jön a "Bezzeg xy mennyivel jobb, mint te!"
Egy amerikai szülő ezzel szemben állandóan pumpálja bele az önbizalmat a gyerekébe: "Te vagy a legjobb a világon! Mindenkit legyőzöl!" stb... és ezzel a mentalitással elérik, hogy mindenki, még a legközépszerűbb ember is eléri a képességei maximumát!
Életemben egyszer beszéltem egy olyan emberrel, aki azt mondta, hogy csodákra lennék képes, ha egyszer végre igazán hinnék önmagamban és semmi sem lenne akadály előttem!
És pontosan erről jutott az eszembe, hogy vajon hány olyan ember van ma a világon, akit pont a sajátjai "ölnek meg"?
"Nem tudom, mennyi idős vagy, de szerintem ne engedd, hogy más mondja meg, mit szeretnél. Az meg pláne kicsit idejétmúlt, hogy az alapján válasszon az embert párt, hogy milyen ember illik hozzá. Így cipőt szokott venni az ember. :))"
Én is tudom, csak ha még a saját szüleidtől is ezt kapod, az elég elkedvetlenítő.. Mert kb azt várnák el tőlem, hogy keressek valami teljesen aszexuális, minden női jelleget nélkülöző, unalmas szürke egérkét, és akkor legyek boldog, mert nekem ez való.
Kérdező: Nem szívesen mondom ezt, de sajnos sok szülő az elszúrt fiatalkori esélyei miatt féltékeny a gyerekére, hogy esetleg ő jobb lesz. Ugyanazt a szürke életet szánja neki, hogy ezzel igazolja, hogy ő maga sem maradt le semmiről. Ha a gyereknek összejönne valami, ami esetleg neki is összejöhetett volna, az katasztrófa lenne. Ez sajnos egy nagyon önző dolog a szülők részéről, és ez ellen küzdeni kell.
Lázadj! Nem kell szemtelennek lenni velük, de az ilyen véleményüket engedd el a füled mellett, vagy egyszerűen közöld, hogy te nem így látod. Ha mégsem jön össze, akkor tanultál belőle, de akkor is hasznos tapasztalat volt. És majd a gyerekeidnek nem kell azt mondanod, hogy nem merted ezt-meg-ezt meglépni. :)
"Ha mégsem jön össze, akkor tanultál belőle"
Mármint a neked tetsző nőkkel való próbálkozásra gondoltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!