Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szerelmes levelet irni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy odivatu, de szerintem orulne neki. Vagy szerintetek nem orulne? Elvegre ma mar Facebookon csinaljak az ilyeneket... Ja es a suliba hogyan juttatom/csempeszem el hozza ugy hogy ne tudja meg hogy en voltam? Es hogyan kezdjem el a levelet? Legyszives segitsetek, esirjatok mindent ami eszetekbe jut. Elore is koszi es elnezest hogy nincs ekezet... nem tehetek rola...2012. okt. 24. 18:59
11/12 A kérdező kommentje:
Meg gondolkozom a dolgon mert konnyen felismerheto az irasom...
2012. okt. 24. 19:23
12/12 anonim válasza:
Nálunk olyan van hogy Február 14-i héten van egy nagy doboz és oda kell bedobni a levelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!