Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szerelmes levelet irni?
Először is lánynak vagy fiúnak kell szerelmes levelet írni?
L/17
hát nekem 1szer írt 1 csaj szerelmes levelet :D ja és a rajz tanárral adata oda még általánosba :D csak a lány a levélbe bele is írta hogy ki ő :D
de aztán nem mertem felé nyitni így nem lett belőle semmi :( pedig kedves aranyos nem bunkó lány volt :)
Egy pár dolog szükségeltetik hozzá:
két darab kar (kézfejjel a végükön)
toll
papír
Szerintem örülne neki ha nem Facebookon lógó kacsa. Minden normális lánynak megdobbanna a szíve ,hogy milyen romantikus vagy. Odaadni nálunk úgy szokás h a sulis szekrénybe csempészik. Mindenkinek volt sajátja így kézenfekvő,és nem keveredik el a levél. Ha nincs szekrény akkor a postaládájába lehetne dobni ,Persze csak ha nem félsz,hogy megtudják a szülei. Ha meg postán küldöd el akkor kisebb az esélye h a szülei megnézik mi van benne de akkor is tudni akarják majd mi van benne. nálunk még 3 dolog volt divat:
- oda adni személyesen ( a bevállalósaknak)
- Odaadatni barátnőjével (A kiléted ekkor nem tudod titkolni annyira mert úgyis megmondja, nem lehetsz titkos hódoló ha az akarsz lenni.Félénkeknek ajánlott)
- Haveroddal odaadatni neki. ( ekkor megmarad a titkos hódoló style De félreértéseket szőhet akkor is ha handsúlyoztatod a haverral h mondja a lánynak h nem a haver küldte a levelet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!