Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell szerelmes levelet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell szerelmes levelet irni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy odivatu, de szerintem orulne neki. Vagy szerintetek nem orulne? Elvegre ma mar Facebookon csinaljak az ilyeneket... Ja es a suliba hogyan juttatom/csempeszem el hozza ugy hogy ne tudja meg hogy en voltam? Es hogyan kezdjem el a levelet? Legyszives segitsetek, esirjatok mindent ami eszetekbe jut. Elore is koszi es elnezest hogy nincs ekezet... nem tehetek rola...

2012. okt. 24. 18:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
Nem, ne, ne csináld, ne tedd, öngyilkosság! A lehető legrosszabb, amit a mai, érzelmek nélküli nőkkel tehetsz.
2012. okt. 24. 19:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Ismered?barátok vagytok?A nélkül ne csináld
2012. okt. 24. 19:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Először is lánynak vagy fiúnak kell szerelmes levelet írni?

L/17

2012. okt. 24. 19:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem 1szer írt 1 csaj szerelmes levelet :D ja és a rajz tanárral adata oda még általánosba :D csak a lány a levélbe bele is írta hogy ki ő :D

de aztán nem mertem felé nyitni így nem lett belőle semmi :( pedig kedves aranyos nem bunkó lány volt :)

2012. okt. 24. 19:03
 5/12 A kérdező kommentje:
Lanynak lenne... es nem kis 12 evesek vagyunk, nyugi...
2012. okt. 24. 19:03
 6/12 anonim ***** válasza:

Egy pár dolog szükségeltetik hozzá:

két darab kar (kézfejjel a végükön)

toll

papír

2012. okt. 24. 19:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem hülyeség szerelmes levelet írni. Kedves, aranyos és normális dolog. Főleg ha a lány tényleg normális. :) Írj neki egy verset, vagy keress a neten, mert már nagyon sok ilyesmi fent van. Írd le hogy egy titkos hódolója vagy, és hogy milyennek tartod őt. Esetleg szervezz egy titkos találkát, ha akarsz vele találkozni, ez izgalmassá teszi a dolgokat. :) Hogyan is küld el neki, esetleg tedd a padjába, vagy rá és írd rá a nevét, hogy biztosan hozzá jusson el. Vagy egy olyan személyt keress, akit megbízhatónak találsz és közös ismerősötök. Ennyit tudok neked tanácsolni. :)
2012. okt. 24. 19:10
 8/12 A kérdező kommentje:
8-as! Kosz a valaszod! A netre meg nem is gondoltam... :D
2012. okt. 24. 19:15
 9/12 anonim ***** válasza:
ne nyálaszál.hülyét csinálsz magadbol...a hátad mögött ugyis kiröhög.nem a 21. Század tivetja a vers írás.
2012. okt. 24. 19:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem örülne neki ha nem Facebookon lógó kacsa. Minden normális lánynak megdobbanna a szíve ,hogy milyen romantikus vagy. Odaadni nálunk úgy szokás h a sulis szekrénybe csempészik. Mindenkinek volt sajátja így kézenfekvő,és nem keveredik el a levél. Ha nincs szekrény akkor a postaládájába lehetne dobni ,Persze csak ha nem félsz,hogy megtudják a szülei. Ha meg postán küldöd el akkor kisebb az esélye h a szülei megnézik mi van benne de akkor is tudni akarják majd mi van benne. nálunk még 3 dolog volt divat:

- oda adni személyesen ( a bevállalósaknak)

- Odaadatni barátnőjével (A kiléted ekkor nem tudod titkolni annyira mert úgyis megmondja, nem lehetsz titkos hódoló ha az akarsz lenni.Félénkeknek ajánlott)

- Haveroddal odaadatni neki. ( ekkor megmarad a titkos hódoló style De félreértéseket szőhet akkor is ha handsúlyoztatod a haverral h mondja a lánynak h nem a haver küldte a levelet)

2012. okt. 24. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!