Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami nagyon egyedi szerelmes vallomás ötlet?
Figyelt kérdés
1 éve tervezgettem egy sima beszélgetést vele, de visszariadtam. Péntek este egy buliba eljött, amit én és néhány haverom szerveztünk(elég nagy volt, kb 150 fő jött el, és tetszett mindenkinek). Ottnem beszéltünk semmit egy szián kívül, de egyfolytába nézegettük egymást. Eléggé feltűnően. Valami nagyon egyedi, akár nagyszabású ötletet kellene kitalálnom, amivel tudatnám vele, hogy őrülten belészerettem. A Facebook-on kívül semmi kapcsolatunk nincs egymással. Segítsetek légyszíves!#szerelem #szerelmes vallomás
2012. okt. 22. 18:46
1/3 anonim válasza:
Kezdetnek nem lenne rossz, ha a Facebook-ról áthelyeznéd a kapcsolatotokat a Mátr... ill. a való életbe.
2/3 anonim válasza:
Idejétmúlt, veszélyes módszer, de találkozz vele.
3/3 anonim válasza:
"Szia, nagyon szimpatizáltál velem péntek este, mit szólnál egy találkához, elmehetnénk mondjuk moziba v. kajálni v. csak szimplán sétálni, vagy amit akarsz." attól is függ, mennyi idősek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!