Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váltsak taktikát? 16/F
Figyelt kérdés
Ebben az évben idáig 12 lánynk udvaroltam(nem egyszerre természetesen) és mindegyik visszautasított. Sosem nyomulósan mentem de éreztettem a szándékaimat.Kűlsőmről annyit,hogy nem vagyok egy álompasi de gázos sem.2012. okt. 23. 21:17
1/16 anonim válasza:
Valami nincs rendben.nagyon gáz lehetsz.Valamit mindig elrontasz.
2/16 anonim válasza:
na és hogyan éreztetted a szándékaidat?
3/16 anonim válasza:
Kell egy kicsi nyomúlás is , éreztesd, hogy te férfi vagy, ha mégsem menne akk sajnálom.
4/16 A kérdező kommentje:
# 2/2 hát elkezdek vele beszégetni pl. ha sulis akkor valami sulis dologról és utánna már másról is elkezdek beszélni és kb 1 hétre rá elhívom moziba meg egyéb helyekre
2012. okt. 23. 21:21
5/16 anonim válasza:
Ismerik egymást a lányok? Mert akkor úgy értem miért nem sikerült egyikkel sem...
Volt olyan fiú ismerősöm, aki egy baráti körben az összes lánynál bepróbálkozott. A vicces az hogy majdnem minddel volt is igaz rövid kapcsolata.
6/16 A kérdező kommentje:
nem ismerik egymást
2012. okt. 23. 21:26
7/16 anonim válasza:
Nem rontottál el semmit.
Csak ronda vagy.
8/16 Tyler913 válasza:
És mikor utasítottak vissza? Mikor moziba hívtad őket?
Hogyan szoktál viselkedni velük?
Az is lehetséges,hogy nagyon görcsölsz,és ez látszik rajtad.
9/16 A kérdező kommentje:
8-as: volt mikor moziba hívás után utasítottak vissza, volt mikor akkor megmondták,hogy ebből nem lehet semmi
2012. okt. 28. 20:21
10/16 Tyler913 válasza:
Ok.Vegyük azokat az eseteket,mikor eljutott a dolog a randira hívásig.Hogyan viselkedtek Veled a lányok addig a pontig? Keresték a társaságod? Válaszoltak a telefonhívásokra, sms-ekre,stb.? Látszott rajtuk,hogy nincs ellenükre,hogy Veled lógjanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!