Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan váltsak gyógyszert?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan váltsak gyógyszert?

Figyelt kérdés

Yadine-ről váltok Zoely-ra.

Az orvosom elmondta, hogy ez valami új tabletta, amiben természetes ösztrögén van, de ez most mindegy. Ezt gyorsan elhadarta, majd megkérdeztem, hogy hogyan folytassam a szedést, a bajsza alól mondta, hogy ahogy eddig szedtem.

Most elolvastam a betegtájékoztatót, és azt írja, hogy ne tartsak szünetet a 21. nap után, egyből szedjem a Zoely-t.

Na most akkor mi a fenét csináljak?

2012. máj. 27. 21:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
50%
Én is Yadine-ről váltottam,igaz Lindynette-re,de én bevettem az utolsót a Yadine-ból,meghagytam a 7nap szünetet,megjött,minden és utána az új gyógyszerrel folytattam...
2012. máj. 27. 21:29
 2/11 A kérdező kommentje:

Tök jó. Viszont mindegy, hogy miről váltasz. Az a lényeg, hogy mire.

Nem tapasztalatokra lennék kíváncsi, főleg úgy, hogy nem is erre a bogyóra váltottál..

Hanem hogy szerintetek melyiknek higyjek.

2012. máj. 27. 21:33
 3/11 anonim válasza:
50%
Tök jó,hogy az ember leírja,hogy vele mi volt,ő hogy csinálta,erre "lehurrogják"...csináld azt,amit jónak látsz...
2012. máj. 27. 21:34
 4/11 anonim válasza:
50%
Meg ha fingod nincs,hogy mit csinálj,akkor miért nem nyitottad ki jobban a szádát a nőgyógyászodnál és kérdezted meg normálisan??
2012. máj. 27. 21:35
 5/11 anonim válasza:
*szádat
2012. máj. 27. 21:36
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem tudtál normális választ adni és még neked áll feljebb?

Most én mihez kezdjek azzal, hogy te hogyan váltottál egy teljesen másik gyógyszerre?

És mint írtam, kinyitottam a számat, de a dokit nem igazán érdekelte, csak hogy minél hamarabb befejezhesse a rendelését, mivel a rendelési idő előtt voltunk 10 perccel, és kint vártak még legalább 5-en.

2012. máj. 27. 21:39
 7/11 A kérdező kommentje:

De most hogy azon a szinten válaszoljak, ahogy te:

képzeld én a legelső gyógyszert a menzim 1. napján kezdtem.

Pff, nagy cucc, ennek sincs semmi köz a kérdéshez, mint ahogy a te válaszodnak sincs.

2012. máj. 27. 21:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Kérdező: Te mekkora sík vagy, már bocs.

Az első válaszadó tök normálisan válaszolt.

Azt kérdezted, hogyan válts. Ő leírta, hogy hogyan váltott, azaz azt, hogy szerinte melyik a jobb megoldás.

Nem tudom ez neked miért nem világos. Ha úgy írta volna, hogy "szerintem tartsd meg a szünetet", akkor úgy felfogtad volna?

Egyébként k.vár mindegy hogy csinálod.

Ha nem tartasz szünetet, akkor elmarad a vérzésed, viszont így a levél közben nagyobb esély lesz a pecsételő/áttörő vérzésre.

2012. máj. 27. 21:53
 9/11 A kérdező kommentje:

De ez a tabletta nem olyan, mint a többi. A többi papírján azt írják, hogy a szokásos 7 napos szünet után váltsak, de ennél azt, hogy ne tartsak szünetet.

És még mindig nem tudok azzal mit kezdeni, hogy ő hogyan váltott egy teljesen más gyógyszerre.

Nem tudom, mit nem lehet ezen érteni, és miért én vagyok a sík h*lye, mikor ő nem tudott a KÉRDÉSEMRE válaszolni. Nem az volt a kérdés, hogy ti hogy váltottatok tökmindegy milyen bogyóról egy tökmindegy milyen bogyóra...

2012. máj. 27. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát b*szki...Miért utólag kell gondolkodni? Kit érdekel, mennyi ideje van a rendelésből az orvosnak, van szád, ki tudod nyitni, nem harapja le a fejedet...Most jobb így, hogy aggódhatsz, jól csinálod-e? Amúgy meg ha az orvos úgy konkrétan nagy büdös semmit nem mondott, esetleg hallgathatnál a betegtájékoztatóra jobb híján. Arra elég kicsi az esély, hogy találsz olyat, aki szintén Yadine-ról Zoely-ra vált. Más váltás meg nem érdekel téged, úgyhogy oldd meg, ahogy akarod.
2012. máj. 27. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!