Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan váltsak gyógyszert?
Yadine-ről váltok Zoely-ra.
Az orvosom elmondta, hogy ez valami új tabletta, amiben természetes ösztrögén van, de ez most mindegy. Ezt gyorsan elhadarta, majd megkérdeztem, hogy hogyan folytassam a szedést, a bajsza alól mondta, hogy ahogy eddig szedtem.
Most elolvastam a betegtájékoztatót, és azt írja, hogy ne tartsak szünetet a 21. nap után, egyből szedjem a Zoely-t.
Na most akkor mi a fenét csináljak?
Tök jó. Viszont mindegy, hogy miről váltasz. Az a lényeg, hogy mire.
Nem tapasztalatokra lennék kíváncsi, főleg úgy, hogy nem is erre a bogyóra váltottál..
Hanem hogy szerintetek melyiknek higyjek.
Nem tudtál normális választ adni és még neked áll feljebb?
Most én mihez kezdjek azzal, hogy te hogyan váltottál egy teljesen másik gyógyszerre?
És mint írtam, kinyitottam a számat, de a dokit nem igazán érdekelte, csak hogy minél hamarabb befejezhesse a rendelését, mivel a rendelési idő előtt voltunk 10 perccel, és kint vártak még legalább 5-en.
De most hogy azon a szinten válaszoljak, ahogy te:
képzeld én a legelső gyógyszert a menzim 1. napján kezdtem.
Pff, nagy cucc, ennek sincs semmi köz a kérdéshez, mint ahogy a te válaszodnak sincs.
Kérdező: Te mekkora sík vagy, már bocs.
Az első válaszadó tök normálisan válaszolt.
Azt kérdezted, hogyan válts. Ő leírta, hogy hogyan váltott, azaz azt, hogy szerinte melyik a jobb megoldás.
Nem tudom ez neked miért nem világos. Ha úgy írta volna, hogy "szerintem tartsd meg a szünetet", akkor úgy felfogtad volna?
Egyébként k.vár mindegy hogy csinálod.
Ha nem tartasz szünetet, akkor elmarad a vérzésed, viszont így a levél közben nagyobb esély lesz a pecsételő/áttörő vérzésre.
De ez a tabletta nem olyan, mint a többi. A többi papírján azt írják, hogy a szokásos 7 napos szünet után váltsak, de ennél azt, hogy ne tartsak szünetet.
És még mindig nem tudok azzal mit kezdeni, hogy ő hogyan váltott egy teljesen más gyógyszerre.
Nem tudom, mit nem lehet ezen érteni, és miért én vagyok a sík h*lye, mikor ő nem tudott a KÉRDÉSEMRE válaszolni. Nem az volt a kérdés, hogy ti hogy váltottatok tökmindegy milyen bogyóról egy tökmindegy milyen bogyóra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!