Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Persze! Volt barátnőmet is ott ismertem meg :D
2012. okt. 23. 18:22
2012. okt. 23. 18:23
Szerintem gáz facebookon ismerkedni!Ha már mindenképp neten szeretnél akkor inkább társkereső oldalak(bár szerintem az sem nagyon jó)
2012. okt. 23. 18:28
2-3... Miért lenne gáz? Én is úgy értettem, hogy rám már írtak csajok, hogy megismernének... akit mondtam, az utolsó barátnőm konkrétan azért, mert tetszettek neki egy közös ismerősünk kiposztolt híréhez fűzött gondolataim. És most gáz, hogy válaszoltam neki? Meg az is, hogy utána találkoztunk,összejöttünk? Oké nem vagyunk már együtt, de szép volt,amíg tartott? Szóval ez gáz, meg lúzerség?
(első)
2012. okt. 23. 18:32
3-as vagyok!Nem ez a gáz,hanem ha tök ismeretlen emberkékre csak úgy ráírogatsz!Mivel a te esetedben a lány már"tudott rólad valamit" így ez teljesen más dolog,de ha csak úgy begépelsz egy nevet a keresőbe és van 85000000 ember egyet kiválasztasz és annak írsz,hogy szép vagy vagy hasonlók,akkor az igenis gáz!Én tuti tiltanám!
2012. okt. 23. 18:36
Én szerintem meg az a gáz, kedves utolsó, ha ezért már rögtön tiltasz valakit. Kaptál tőle egy üzenetet, nem többet! Töröld ki és sz@rd le, ha ennyire nem érdekel! Lásd meg, a végén ezért nem fogsz senkit se megtalálni, mert már mindenkit letiltottál!
2012. okt. 24. 10:20
Én már kipróbáltam az effajta ismerkedést. A normálisabbak még válaszoltak is! Igaz, párt (eddig) nem találtam ezzel a módszerrel, de barátot már igen, aki azóta a legjobb barátom lett!
2012. okt. 24. 10:21
8/11 tomicka válasza:
n e ismerkedj neten csak szemályesen mert a csajok (persze nem mind)mások chaten mint az életben sose fogod ott megtudi egy visszahúzódótól hogy bejössz e neki
2012. okt. 24. 15:07
Kedves 6-os válaszoló!Csak,hogy tudd van barátom és nem neten "szedtem össze"!Mellesleg igen is tiltanám és kiállok a véleményem mellett,mert ne írogassanak nekem ismeretlenek!Ha ismerem valahonnan az más!Törölni,meg csak azért nem törölném,mert akit nem ismerek vissza sem jelölöm!
Ha ismeretlenekkel akarok beszélgetni,akkor valószínű nem a facebook-on fogom keresni őket! 5-ös válaszoló!
2012. okt. 24. 15:36
A törlést szerintem a 6-os válaszoló nem a személyre, hanem a levélre értette.
2012. okt. 24. 22:26
Kapcsolódó kérdések: