Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedés facebookon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés facebookon?

Figyelt kérdés

Minap barangoltam facebookon, s egyszer csak rátaláltam egy csajra aki eléggé megtetszett. Van pár közös ismerősünk is, viszont azokkal én neméppen szórakozok s maga a csaj pedig 120 km-re lakik tőlem. Szóval nincs más lehetőségem, mint facebookon keresztül kezdeni az ismerkedést... Csak az a kérdés hogy hogyan? Bejelölöm ismerősnek s aztán mit írjak neki, miért vettem fel? Légyszi segítsetek, ill. akik már ismerkedték így, elmesélhetnék a tapasztalataikat.

Előre is köszi, és a buta válaszoktól kíméljetek...

18/F

2011. jún. 30. 13:31
 1/9 anonim ***** válasza:
igen, tudom, hülyeség.. de a mostani barátomat igy ismertem meg :)
2011. jún. 30. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Én tuti nem mennék bele "távkapcsolatba", de te tudod. Ha bejössz neki, akkor szinte mindegy mit írsz, ha csak nem valami tahósággal indítasz. Ja, és lehetőleg ne legyen kapcsolatban mert akkor nem illik bepróbálkozni.
2011. jún. 30. 13:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Én se hiszek a netes ismerkedésben de most nekem is ez van... csak úgy bejelölt egy csaj nem akart semmit csak barátot szerezni.. azóta nagyon sokat beszélünk... kezdem nagyon megkedvelni tervezünk egy találkozást is (szerencsére velem egy városban lakik) nagyon aranyos és korához képest érett lány :) én 17/F ő 16/L

szal kezd megváltozni a véleményem

tippet nem tudok adni de sztem mindenképpen próbáld meg :)

2011. jún. 30. 14:06
 4/9 anonim ***** válasza:

szerintem FB-on a legegyszerűbb ismerkedni, hiszen ha elég aktív az illető, akkor sokat elárul az emberről a hozzászólása.

nyilván ha szimpatikus cuccokat lájkol és normális, netán humoros véleményeket ír (egyáltalán van véleménye?), akkor mi sem könnyebb, mint együtt nevetni vele, ajánlani neki mást ugyanabból a témából, mint amire amúgy is vevő...

egyszerűen keresni kell olyan anyagot, ami tetszhet neki és várni kell a sarokban, mint a póknak :)

2011. jún. 30. 14:11
 5/9 anonim válasza:

szerintem sima ügy:)

Bejelölöd ismerősnek és utánna megmondod neki az igazat, hogy azért vetted fel barátnak mert meg akarod ismerni. Ha a csajnak szimpatikus vagy akkor utána meg chateltek, bókolsz neki, érdeklődöl felőle, kérdezel ezt azt, a lényeg h a csaj érezze h figyelsz rá és meglepően egyszerűen fog menni minden ;) ellenben ha nem tetszesz a csajnak akkor igy jártál... de legalább 1-2 megtudod.... utána search-ölsz megint ;) sok sikert 22/F

2011. jún. 30. 14:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Persze itt ismerkedhetsz :)

Velem is ez volt :)

De mondd meg neki az igazat,hogy miért jelölted be...nem jó ha hazudsz :D

Legyél vele kedves de ne mindig írj rá ha feljön mert egy idő után nagyon idegesítő :$

Najóó csak ennyit tudtam segíteni :) sok sikert :))

2011. jún. 30. 17:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat! Ahogy látom, nem is olyan hülyeség az ilyesféle ismerkedés. :D Csak remélem visszajelöl a csaj. :D
2011. júl. 1. 17:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi is facebookon ismerkedtünk össze és azóta is járunk :) , van néhány közös ismerősünk, egy városban lakunk. valaki másnak hitt engem, bejelölt aztán kiderült h nem is ismerjük egymást, irogattunk egymásnak, aztán találkoztunk. :)
2011. júl. 7. 19:29
 9/9 usafan válasza:
Engem érdekelne hogy sikerült az ismerkedés? (a kérdezőt kérdezem)
2013. dec. 2. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!