Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/nők randiznátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők randiznátok olyan pasival akinek zöld a szeme barna hullámos a haja és nem túl rövid, meg a méretei 186 cm és 100 kg? Mellé nagyon hűséges, romantikus lenne a párjához? 22/F

Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 17:34
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem eszek mindenféle zsíros szart nem is szoktam sokat enni, és a másik hogy nők válaszát várom, nem ilyen semmirekellő parasztokét.
2012. okt. 23. 18:09
 12/21 anonim ***** válasza:

Tudod, ha téged nem izgat, vagy is pontosabban "nem érdekelnek az ilyen baromságok" ami nem más mint a saját tested, akkor ki is a semmirekellő? És mit vársz? Hogy lesz egy lány, aki szeret, te meg ha épp kedved tartja akkor felkapsz magadra +10kg-ot mert hát ugye nem foglalkozol vele.... Ne legyünk már igénytelenek, csak kordában tudod tartani magad. És egyébként sem bunkó hozzászólásnak ment, még ha a használt szavak nem is voltak túl kedvesek. Ez inkább olyan "változtass ezen a hozzáálláson/véleményen" típusú üzenet volt. Mert nem másról van szó, hanem saját magadról

Mit szólnál, ha találnál egy lányt, de ő nem borotválja a hónalját, vagy nem ápolja a körmét, mert hát mit foglalkozik ilyen baromsággal ... És gondolom nem is véletlen írtad bele a kérdésbe hogy '186cm és 100kg' kicsit úgy hangzik, mintha ez téged zavarna. Amit az utóbbi 2 hozzászólásban meg is erősítettél a támadó megnyilvánulással

2012. okt. 24. 22:03
 13/21 A kérdező kommentje:
Na figyelj ide tisztázzuk, sokáig zavart engem, hogy kicsit nagy súlyom van, emiatt voltak kisebbségi komplexusaim, de megkedveltem magamat, ilyen egyszerű. Ezt a gént örököltem, mivel egyáltalán nem zabálom szét magam semmilyen szarokkal. A másik, hogy annyira ez a felesleg nem látszik meg rajtam csak magas vagyok és nyilván a csontozatom olyan. És ha lenne egy olyan lány aki ezért utasít el engem az a szemembe egy utolsó ribanc, és ne csodálkozzon akkor, ha kap egy pofont tőlem. Mert én az az ember vagyok aki tényleg mindent megadna neki, és hűséges lennék hozzá.
2012. okt. 25. 10:40
 14/21 anonim ***** válasza:

Na ugye, csak zavart ez téged? Egyébként én meg elég vékony vagyok, 180cm/65kg, vagy is sokáig még vékonyabb voltam. De aztán elkezdtem edzeni, súlyokkal terembe, és feljött 10kg ami most "sajnos" nem megy feljebb, szerencsére lejjebb sem. De nem adom fel, mert ha már ennyi feljött akkor jön majd több is, ráadásul jó kis önbizalmat is ad a dolog, így extrán ajánlott egy sport. És minden más sport is. Csak ne hagyja el az ember magát. Sajnos ismerek olyat aki már bőven 110kg, és már "alig tud élni", gondolom nem kell részletezni, nehézkes mozgás, mindentől kifárad, szuszog stb... de ő pont lesz...és inkább csak zabál és zabál.

Viszont örülök hogy megértettük egymást

u.i.: Van e teremben egy srác, kb 190cm magas lehet, és igen csak van rajta bőven bőven 20-30kg felesleg. De ő lejár edzeni, mozog, mindent megtesz, sőt még kosarazik is. És nem a cigit szívja. Na övé minden tiszteletem!

Ja és egy ilyen ember mint te, vagy én akinek valami hasonló problémája van/volt, azt hiszem nem kérdéses, hogy mi lennénk a leghűségesebbek!!

2012. okt. 25. 14:52
 15/21 A kérdező kommentje:
Én se cigizek, és mellé nem iszok semmit még akkor se iszok semmit, ha társasággal vagyok, ha tehetném bevezetném a szesztilalmat. Régebben én is sokat edzettem kb egy héten 3-szor 4-szer, csak sajnos olyan genetikám van, hogy vagy alig vagy semmit se fejlődtem most meg nincs pénzem edzőtermekre, itthoni edzéssel meg nem boldogulok. De nem baj, mert nem látom magamat rondának, és szerencsére nincs csúnya arcom, de aki azért utasítana el, mert nem felelek meg a média által sugárzott "trendeknek" azok arcon köpést érdemelnek, meg egy nagy pofont az apjuktól.
2012. okt. 25. 18:39
 16/21 anonim ***** válasza:
Egyetértek minden szóval:)
2012. okt. 26. 21:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Nana.Attól még ha nem tetszel valakinek,még nem kell leribancozni..aki 2-3 kiló feleslegért utasít el az szimplán hülye.
2012. okt. 26. 21:25
 18/21 A kérdező kommentje:
Tehát, ha mellé nem lennék gyáva, félénk és önbizalom hiányos és bátran beszélgetnék veletek pozitív és negatív dolgokról (mert sajnos sok negatív dolog ért és megszeretném osztani), és éreztetném azt, hogy kell nekem és mindent megtennék érte plusz a fent levő adatok mellé randiznátok ilyen emberrel? Ha kell kép rólam küldök privátba.
2012. nov. 4. 12:11
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerinted a leköpés, pofon, leribancozás hány lánynak tetszett? Mert eddig elég rossz képet festettél magadról.

Magas vagy, erős testalkatú, ami lehet jó, de valamiért nincs csajod, hiszen itt kell ismerkedned. Az arcod sem lehet szép. 22 évesen még ott tartasz, hogy leköpöd, megütöd azokat a "rib@ncokat", akik nem tartanak vonzónak. Lehet, hogy csak a neten vagy ilyen bunkó, de mindenképp agresszív jellemet mutatsz, ráadásul nők felé. Szerinted ez jó taktika? :)

Senki se írt még, ugye? Legalábbis senki olyan, akit várnál. Gondolkodj egy kicsit!

2012. nov. 5. 15:33
 20/21 A kérdező kommentje:

Figyelj azért vagyok ilyen, mert rosszul vagyok, hogy eddig nem volt senkim, és ebben a szar világban már gáznak tartják aki 20 éves korára nem talál senkit, és rohadtul idegesít. A gond az, hogy halálosan félek az elutasításoktól és ezért nem igazán merek próbálkozni, mert félek, hogy tényleg agresszív leszek azzal a csajjal akit leszólítok. Pedig higgyétek el tényleg minden jót és örömöt megadnék neki, mert én nem szeretnék senkit sem kihasználni. Amugy ha kíváncsiak vagytok rám itt a profilom:

[link]

2012. nov. 7. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!