Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresem azt az angyalian szép : ) rövid barna hajú, barna szemű alacsony lányt, akit?
múlt hét csütörtökön a szentes-szegedi buszon (13:05) láttam , ( vagyis amíg felszálltunk a buszra mögötted voltam :D)
azt hiszem szegvári vagy , mert mintha ott szálltál volna le a buszról :D , hmm hát izé:D tudom , hogy hülyeség , ezt ide kiírni :) de 1 próbát azért megér.
Amúgy meg azóta bánom , hogy nem csináltam semmit se :(
Aki tudja ,hogy ki ő az írjon :D , vagy ha itt vagy és magadra ismertél akkor te is írhatsz :)
amúgy a buszon csak egyetlen egy csajra illik a leírásom :D:)
:D:D jó tudom , hogy nem sok esély van arra, hogy itt majd pont ezt elolvassa ...:D
amúgy ezen a héten is megyek szegedre csütörtökön ugyanakkora, még ebben reménykedem ,hogy hátha ő is ott lesz , és akkor most csinálok is valamit :D
amúgy , mellei?:D sztem átlagos^^, de esküszöm nem hiszem el , olyan szép volt szeme, haja minden hogy ááá:D komolyan nagyon szép volt :)
a kis romantikus :D
remélem meglesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!