Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, mivel kedveskedhetnék neki?
Sziasztok!
17 éves vagyok és van egy srác, akivel kezd komolyra fordulni a dolog. Már többször randiztunk és sokszor csókolóztunk, de nem szeretném azt, hogy semlegesnek tartson. Ezért szeretném meglepni valamivel, valahogyan.
Általában egy parkban vagyunk, padon ülünk, ahol csókolózás közben tudom a lábát, combját simogatni, a nyakát harapdálni..
Ő szeret a mellemmel foglalkozni, markolászni, csókolni..
Valami ilyesmire gondoltam, ami nem túl ribancos, de a srác élvezi..
ötleteket tudnátok adni?:)
Tudom Én csak vicceltem:D
Leírásod alapján elég FAszállítónak tűnik a történet:D
Tutajos csók, hiszen ez a lényeg ;)
Sajna távkapcsolatról van szó, így amikor találkozunk szeretnék maradandó dolgokat csinálni ;) Na ne vegyétek ezt komolyan..nem gyerekre gondoltam :D
Tudom, hogy hideg van, de amikor találkoztunk még nem volt az, bár tény, hogy a következő találkozóba bele kell kalkulálni, hogy hidegebb lesz és egy plázában azért nem markolásznám annyira combtövét :D
Remélem nem csak csókpajtásnak kellek, de a többi dolgot még korainak érzem.. (pár hónapja vagyunk együtt)
Amúgy igen,tényleg hideg van:D
anno mi is csináltunk ilyent,és aki nem élvezi,az haljon meg:D
Képrejtvény: [link]
Ez a kép haláli :D:D
Egyébként ez az ujjszopogatás tényleg jó, vicces :D
de ha ilyen távkapcsolat akkor azért vigyázz hogy ne tegyél olyant mit megbánnál:D
hamarosan leesik a hó,majd csinálsz ilyen hóvárat vagy mi a toszt azt beviszed oda:D
Mire gondolsz? Mit ne bánjak meg?
(Pont ezt mondom egyébként, hogy szexet nem szeretnék még, csak a csók és a szeretkezés közötti utat szeretném vele felfedezni-erre várok ötleteket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!