Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kedveskedhetnék barátnőmnek a hétvégén?
-egy csokor/szál virág
-közös fürdőzés
-pezsgőzés
-mozizás
-főzz neki valami finomságot, csinálj valami szívecskés sütit:D, vagy ha van kedvence, azt
-masszázs
-simogatás (nem feltétlen erotikus, én pl azt is szeretem, ha sokáig simogatja pl a hátam, nyakam, lábam..)
-ha szex, akkor hosszú, nem rögtön a lényegre törő előjáték, és szex után is simogatás, kényeztetés
-ha olyan típusúak vagytok, akkor írj neki egy verset, vagy egy szerelmi vallomást, amiben leírod mit jelent neked Ő, és a kapcsolat, stb.
A következő lehet, hogy elcsépeltnek hangzik, mert sokszor hallottad már, meg láttad filmekben, de megvalósítani, és ott lenni, igazán más érzés.. Szóval: gyertyák meggyújtva a szobában, ti meg összebújhattok, és az olyan szép..vagy vacsora közben gyertyák.
Ezekről én is azt hittem hogy unalmas, meg erőltetett, de amikor kipróbáltuk, hátttt tökéletes volt :)
hirtelen ennyi jutott eszembe :)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!