Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy nincs facebook-om, mennyire gátol abban, hogy legyen barátom?
A múltkor az egyik osztálytársam kérdezte meg, hogy bejelölhet-e facen, mire mondtam, hogy nincs.
Igazából én jól megvagyok nélküle, egyáltalán nem érzem azt, hogy lemaradok barmirõl is, de a barátnõim is folyton azzal nyaggatnak, hogy így lemaradok a fontos dolgokról, ráadásul az ismerkedés is nehezebb lesz.
15L
Kapcsolatot anélkül is lehet tartani, akivel érdemes. Vagy nem mondd már nekem, hogy akinek 2000 ismerőse van, az minddel tartja a kapcsolatot, mert van aki boldog-boldogtalant bejelöl.
Ahogy a fenti válaszoló is írta. Ugyanígy volt mindenki a myvippel és az iwiw-vel, mégis rengetegen meg vannak nélkülük a mai napig.
Örülök, hogy nem csak én látom így ezt a facebook-dolgot ;)
Látom én a facebook elõnyeit is. Számtalanszor volt már rá példa, hogy nem tudtam, vagy épp elfelejtettem, hogy hánykor, hol találkozunk a barátaimmal, vagy elfelejtem egy tz írás idõpontját, vagy bármit, és azt mondom, ilyen helyzetekben jól jönne a face, de megoldom egy sms-sel, vagy hívással.
Ráadásul annak én sem látom értelmét, hogy valakinek van 5000 ismerõse, akiknek mondjuk a felére sem emlékszik, és abból mondjuk van 50 ember (ha nem kevesebb), akivel rendszeresen tartja a kapcsolatot.
Lehet, hogy maradi vagyok, de én a személyes kapcsolatok híve vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!