Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhatott rólam mikor meg csókolt? (többi lent)
Figyelt kérdés
Pár napja találkoztam egy sráccal beszéltünk sétáltunk aztán este haza kísért.az ajtónál álltunk megölelt és megcsókolt...vagyis a próbált az jobb kifejezés.én még nem csókolóztam soha és csak meredtem magam elé nyitott szemekkel ez 2x történt meg.mit gondolhatott a srác?egyábkánt nem hozta fel témának mikor beszáltünk.2012. okt. 21. 06:52
1/4 anonim válasza:
Annyiban segíthetek, hogy a srác helyébe képzelem magam. Azt gondolom, hogy a kis ártatlan tündér még tök kezdő, aminek sok jó oldala lehet :) De még ez nincs eldöntve, hogy inkább hátrány vagy előny lesz később. Bizonyára fejlődőképes vagy. És milyen érzés volt?
2/4 A kérdező kommentje:
Először fura volt..másodszorra már jobban ment.és félek attól hogy beégtem előtte bár ő már 19 éves szóval lehet hogy érettebb..amúgy első találkozásnál ez nem sok?engem nagyon felkavart és nem tudom mit érzek..
2012. okt. 21. 07:41
3/4 anonim válasza:
Miért lenne sok? Ez mindenkinél egyéni, hogyan halad. Legalább tudod, hogy többet akar tőled, mint barátság. Tuti, hogy nem égtél be, hagyd a dolgokat áramlani, és élvezd a pillanatot!
4/4 anonim válasza:
dehogy égtél be, a fiúk jobban tisztelik az ártatlan lányokat.. ne félj, bele fogsz jönni,csókolózni jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!