Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú nem jóképű, nem is magas, nem is kigyúrt és pénze sem nagyon van, akkor mégis hogyan tunda egy tini lányt megszerezni magának, ha még sosem volt barátnője?
Eszedbe jutott már, hogy magadhoz illőt keress?
Egy csóró Danny DeVito ne playboy nyuszit akarjon magának, hanem valami átlagos lánykát. Velük több sikered lesz.
Valószínű a kérdező problémája is az, hogy azért olyan barátnőt szeretne, akire még fel tudja állítani a fütyköst. Szóval szerintem ez a "keress magadhoz illőt" nem jó tanács, mert olyannal úgyse lenne senkinek jó, akivel csak jobb híján van együtt. Meg szerintem itt sokan kevesebbre tartják magukat, mint amennyit amúgy érnek.
Szóval ez a "keresd meg a legrondább lányt akit el tudsz képzelni, na ő való neked" hozzáállás nem sokra vezet.
Nem hiszem hogy akik itt problémáznak, azok kizárólag a 2. kategóriába tartozó, tökéletes bombázókra hajtanak :D
Mondjuk igaz, ami igaz, itt Magyarországon átlagban is nagyon szépek a nők, szerintem kb 10-ből 4 fiatal lány kifejezetten csinos.
Szóval az itteni nyafogások inkább származnak önértékelési problémákból, mint valós tényekből, ez a véleményem.
Mellesleg megfigyeltem, hogy akik ilyeneken nyígnek, azok általában nem is olyan kifejezetten gáz kinézetű emberek. Van több ismerősöm, aki nagyon előnytelen külsejű, és hozzá illő, nem túl szép párja van, de rajtuk valahogy sosem látom, hogy ne lennének boldogok, meg vannak elégedve magukkal is, a párjukkal is.
Nem minden tinilány a kigyúrt hapsikatszereti...
Legyél vele kedves kérdezd meg, mi a kedvenc
zenéje, az önbizalom hiány leküzdése miatt nevess
sokat, kockáztass, próbálj ki új dolgokat. Hidd el a csaj
bukni fog rád akármilyen gebe vagy. PRÓBÁLD MEG
Rabold el! komolyan aztán megtarthatod amíg akarod egy sötét nedves pincében
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!