Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú nem jóképű, nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú nem jóképű, nem is magas, nem is kigyúrt és pénze sem nagyon van, akkor mégis hogyan tunda egy tini lányt megszerezni magának, ha még sosem volt barátnője?

Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 01:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, már részegen smároltam lányokkal, de azok a lányok nem jöttek volna be józanon... A nagyobb probléma, hogy örökké nem lehetek részeg, meg csak szétcseszi a májamat a sok méreg.
2012. okt. 21. 02:02
 12/20 anonim ***** válasza:
Matyizz tovább, bátran!
2012. okt. 21. 02:47
 13/20 anonim ***** válasza:
Inkább csessze szét mint hogy örökre ilyen maradj.
2012. okt. 21. 07:53
 14/20 anonim ***** válasza:

Eszedbe jutott már, hogy magadhoz illőt keress?

Egy csóró Danny DeVito ne playboy nyuszit akarjon magának, hanem valami átlagos lánykát. Velük több sikered lesz.

2012. okt. 21. 08:39
 15/20 anonim ***** válasza:

Valószínű a kérdező problémája is az, hogy azért olyan barátnőt szeretne, akire még fel tudja állítani a fütyköst. Szóval szerintem ez a "keress magadhoz illőt" nem jó tanács, mert olyannal úgyse lenne senkinek jó, akivel csak jobb híján van együtt. Meg szerintem itt sokan kevesebbre tartják magukat, mint amennyit amúgy érnek.

Szóval ez a "keresd meg a legrondább lányt akit el tudsz képzelni, na ő való neked" hozzáállás nem sokra vezet.

2012. okt. 21. 09:27
 16/20 anonim ***** válasza:

Nagy különbség van közte:

[link]

És közte:

[link]

Ha érted mire gondolok... Nem feltétlen a rusnyaságokra kell gondolni, de nem is Halley Berryt kéne becélozni.

2012. okt. 21. 09:36
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy akik itt problémáznak, azok kizárólag a 2. kategóriába tartozó, tökéletes bombázókra hajtanak :D

Mondjuk igaz, ami igaz, itt Magyarországon átlagban is nagyon szépek a nők, szerintem kb 10-ből 4 fiatal lány kifejezetten csinos.

Szóval az itteni nyafogások inkább származnak önértékelési problémákból, mint valós tényekből, ez a véleményem.

Mellesleg megfigyeltem, hogy akik ilyeneken nyígnek, azok általában nem is olyan kifejezetten gáz kinézetű emberek. Van több ismerősöm, aki nagyon előnytelen külsejű, és hozzá illő, nem túl szép párja van, de rajtuk valahogy sosem látom, hogy ne lennének boldogok, meg vannak elégedve magukkal is, a párjukkal is.

2012. okt. 21. 09:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem minden tinilány a kigyúrt hapsikatszereti...

Legyél vele kedves kérdezd meg, mi a kedvenc

zenéje, az önbizalom hiány leküzdése miatt nevess

sokat, kockáztass, próbálj ki új dolgokat. Hidd el a csaj

bukni fog rád akármilyen gebe vagy. PRÓBÁLD MEG

2012. okt. 21. 16:00
 19/20 anonim ***** válasza:

Rabold el! komolyan aztán megtarthatod amíg akarod egy sötét nedves pincében

Remélem segítettem :)

2012. okt. 21. 19:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Ezt hívják nem túl fényes helyzetnek.. Nekem is vannak problémáim az alacsonyságom miatt (172cm), de próbálok túljutni rajta, és nem ezen törni magam. A nők 95%-nak a magas 178 cm+-os férfiak kellenek, szóval ha pl.: ez alatt vagy kb 6-8cm-el, akkor az esélyeid nagyban csökkennek. (Mindig a magas férfiakat veszik észre mindenhol elsőként, nem a 172 cm-es törpéket). A pénz nem mindegyiknek számít, és ez az amin tudsz változtatni. Sajnos a magasság és arc sokat nyom a latba, ha ezek nincsenek meg, akkor a maradék dolgokba kell kapaszkodni és ezeket vhogy fejleszteni.
2012. okt. 21. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!