Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen helyzetben mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben mit csináljak?! (lent)

Figyelt kérdés

13 vagyok, nemsokára 14, és mostanában már megnéznek a fiúk, és volt olyan hogy 'ismerkedni' akartak. Ilyenkor hogy kell visszautasítani a közeledésüket úgy, hogy nem mondom meg konkrétan hogy hagyjon békén, mert nem is ezt szeretném. (mert pl. nagyon jó barátok azért lehetnénk) Azonban érezze azt, hogy én még nagyon is fiatalnak tartom magam ahhoz hogy kapcsolatom legyen. Majd 2 év múlva esetleg. Ráadásul, mindig zavarba jövök, mert nem akarom hogy 'gyerekesnek' tartsanak, (mert szerintem ettől még valaki nem lesz gyerekes...) és azt se akarom hogy kellemetlen legyen az illetőnek.

Ezt mégis hogy oldjam meg?

2012. okt. 20. 21:10
 1/2 anonim ***** válasza:
nyugodtan megmondhatod neki, h szívesen ismerkedsz vele, mint haver. de nem szeretnél vele összejönni, mert úgy érzed, h még nem állsz készen egy kapcsolatra. ettől nem leszel gyerekes. sőt! tiszteletre méltó, h nem azon gondolkozol, h ki legyen a következő, aki ágyba vihet, mint a mostani 13-14 évesek. ;)
2012. okt. 20. 21:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Le a kalappal, ritkán olvasok ilyen jól megfogalmazott kérdést. Az elsõ válaszolóval pedig egyetértek.
2012. okt. 20. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!