Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha én 14 évées vagyok és egy 37 éves pasival járok?
tudom h naívak ezek a válaszok de akkor is szeretnem
hihetetlen de igaz
Hát kicsim jól pofára fogsz esni készülj...biztos szinte fix ,h nem akar tőlled semmit a szűk punikádon kívűl ..:(
,de így belegondolva nem rideg ,h olyan mintha a fateroddal járnál?
Nem hát!
Azért kezdett magához illő, érett nővel, mert már családot szeretne alapítani.
A tinipitsák azért jók, mert két bók után azonnal ágyba lehet vinni, mindent bevállalnak, és ha valamit mégsem, akkor egyszerűen közlöd, hogy "nem is szeretsz, ha nem teszed meg nekem" és/vagy "akkor keresek olyat, aki megteszi, mert nekem fontos".
Nem szexre kellesz?! Dehogynem, hiszen már megdugott!!!
Ha nem arra kellenél, képes lett volna a kezedet puszilgatva kivárni, amíg betöltöd a 16-ot, hogy legalább már szőrösödni kezdj. :P
NEM JÁRTOK!!!
Ti csak ba.sztok.
Elvitt már a szüleihez bemutatni? Bemutattad már a Te szüleidnek? Ismered a barátait, és elmentek néha velük szórakozni? Ismeri a te barátaid, és elmegy veletek szórakozni? (Ő már vehet cigit meg piát!)
Csináltok közös programokat, egyáltalán megjelentek nyilvánosan olyan helyen, ahol mindkettőtöket ismernek, vagy csak egyikőtöket?
Amennyiben bármelyik kérdésre NEM a válasz, úgy vedd tudomásul, hogy te a drága imádott barátodnak csak ba.szni kellesz, egyébként ő is szégyelli, hogy pedofil, és te is szégyelled, hogy egy vén fa.sz az egyetlen, akinek kellesz.
Ennyi idősen -azon kívül, hogy még így is nagyon korai- a komoly kapcsolat része az első szex. Az első szexet pedig megelőzi a komoly kapcsolat: bemutatás szülőknek, haveroknak, nyilvános helyen együtt megjelenni, családi eseményeken együtt megjelenni, stb. Aztán dug.ni.
Ha a sorrend fordított, az NEM komoly kapcsolat, legfeljebb komolyan rongyosra leszel ba.szva 15 éves korodra. Legalább lesz mit tanítanod a veled egykorú fiúknak, mire 16-18 leszel, csak nehogy addigra harangozzanak benned.
Azért kérdezed, mert nem vagy benne biztos, hogy ez nem gáz, akárhogy szeretitek egymást. 14 éves vagy, testileg sem vagy olyan fejlett még akárhogy úgy nézel ki nem beszélve a lelki fejlettségről! Ha 37 évesen tegyük fel valóban szűz volt még, az már igen érdekes dolog. Ennyire nem tudott mit kezdeni a saját korabeli nőkkel? Aztán jöttél te, veled úgy tűnik már könnyebb dolga volt. Én megkérdezném tőle, hogy mit tervez veled? Tudjátok mindketten, hogy ez csak átmeneti állapot, nagyon hosszú távon nem fog működni.
Tudod, még ha már lennél legalább 20, az azért már mégis csak másabb, de így... Teljesen gyerek vagy.
Tuti kamu, de ha mégse, hát az beteges.
Nem zavar úgy egyébként, hogy apád lehetne? Ebben a korosztályban te még gyereknek kellene, hogy számítsál... Ugyan mit akarna tőled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!