Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy legalább szóbaálljon velem?
Figyelt kérdés
Van egy pasi,szerelmes vagyok belé. Lefeküdtünk párszor,de Ő sajna mást szeret,de azt mondja,hogy nem utál,vagy ilyesmi,de mégis letörölt msn-ről. Azt mondta csak azért,hogy könnyebb legyen őt elfelejteni. De én nem akarom elfelejteni őt,azt akarom,hogy legalább barátok legyünk,néha beszéljünk msnen,meg ilyesmi. Mit mondhatnék neki? Mert ha írok neki,sosem válaszol. És ez nagyon szarul esik. Hiányzik. =(2009. aug. 8. 01:28
1/2 Giovanni válasza:
Szerintem mondj le róla:( az ő érdekében is és a tiedében is.nem szabad erőszakosnak lenni.
2/2 anonim válasza:
Egy idő után már biztos nem fog hiányozni, tényleg jobb ha nem látod, mert így mindig csak rá fogsz gondolni. Én is voltam már így :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!