Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, lányok! Első randin már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Első randin már kötelező csókolózni?

Figyelt kérdés
Mert nekem nagyon ez jött le itt a GYIK-en olvasott válaszokból. Mért annyira fontos ez? Ha van vonzalom, úgyis érzi mind2 fél, de mért kell rögtön DNS-t cserélni!? 24l

2012. okt. 19. 17:23
1 2
 11/11 Hanariko ***** válasza:
semmi sem kötelező. nem lecseszés, de én se értem, hogy juthat valakinek ilyen eszébe, hogy valami kötelező... jó mondjuk suliban kötelező tanulni, de hát azt se csinálja mindenki, szóval xD
2012. nov. 1. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!