Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy viselkedjek, ha meglátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek, ha meglátom azt a fiút, aki tetszik?

Figyelt kérdés

Nem látom mindennap, de heti egyszer mindenképp. Akkor neki is lyukasa van, és ott szokott lenni, ahol én a barátnőimmel, de néha máskor is látom. Viszont mindig zavarban vagyok olyankor. Próbálok természetes lenni, de ma pl. gitározott is, amitől elolvadtam xD És ezúttal kénytelen voltam ránézni, hiszen mindenki őt nézte, és egyszer a tekintetünk is találkozott. Aztán pedig elment, de nem messzire, és észrevettem, hogy néz. Olyan jó lenne beszélni vele, vagy ilyesmi, de még soha nem váltottunk egy szót se. Meg olyan fura is. Állandóan fülhallgató van a fülében. Tegnap pl. egy iskolai rendezvényen is ott volt a fülébe.

Nagyon szépen kérem, segítsetek. Adjatok valami tanácsot. Olyan jó lenne beszélni vele. Viszont azt is jó tudni rólam, hogy nem a szebbek közül való vagyok... :( Már az is eszembe jutott, hogy azért nézett, mert olyan csúnya vagyok.

15/L

2012. okt. 19. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
tényleg csúnya vagy :S
2012. okt. 19. 14:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Kösz a választ... :S

És ezt miből állapítottad meg?

2012. okt. 19. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Először is ne a barátnőiddel legyél akkor, mert úgy sokkal nehezebb megszólítani egy lányt, ha társasággal van. És te is szólhatsz hozzá, pl. hogy tök jó volt a gitárjátéka legutóbb. Nem is kell sokkal több, csak ennyi, hogy megtörjön a jég. És mosolyogj, az sem baj, ha szégyenlős mosoly lesz. A többi rajta múlik.
2012. okt. 19. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
mikor találkozik a tekintetetek akkor mosolyogj rá :) amúgy símán odamehetsz hozzá beszélgetni bármilyen indokkal. Amúgy merre laksz? 15/L
2012. okt. 19. 15:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Megpróbálom legyőzni a félelmemet és odamenni hozzá :) Csak hát nem olyan egyszerű. Meg eddig még a barátnőimnek se mondtam, nem tudom, mit szólnának hozzá...

Miért fontos, hogy merre lakok? :D

2012. okt. 19. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!