Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány olyan lány van itt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány olyan lány van itt az oldalon, aki igazából szexelni szeretne, de túl lusta, hogy tegyen érte valamit?

Figyelt kérdés
szerintem van azért ilyen is bőven.
2012. okt. 18. 23:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ja. Itt keresek dugópajtit. Teljesen egyértelmű. Már a kérdésen is csodálkoztam.
2012. okt. 19. 01:27
 12/13 anonim ***** válasza:
B*zi-e vagy?
2012. okt. 19. 01:28
 13/13 anonim ***** válasza:
én bevallom lusta vagyok! Jó lenne, de inkább hagyjuk-mondom magamba. Ennek számtalan oka van. Főként a visszautasítástól meg a lelki sérüléstől való félelem. Igaz szexet lehetne kapni, de én már rég nem csak szexet keresek. Meg most meg is híztam az utolsó szakításom óta. Úgyhogy lusta vagyok lefogyni is, mert tudom hogy addig senki nem fog rám nézni! Meg igazából randizgatni kezdeni...na az kész energialeszívás. Készülni 1-1,5 órát, 2-3 óráig beszélgetni egy kávé vagy tea felett, és lehet nem egyszer végig kell csinálni, mert nem az első pasas lesz az igazi, és végigülni a kínos beszélgetéseket, meg közölni utána, hogy esetleg nem jön be. Engem ez már lefáraszt egy ideje! Szó se róla, most nem panaszkodom, és igazából igényem sincs komolyabban se szexkapcsira, se másra. Ha igazán érdekelne valszeg többet is tennék érte :D
2012. okt. 19. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!