Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány olyan lány van itt az oldalon, aki igazából szexelni szeretne, de túl lusta, hogy tegyen érte valamit?
Figyelt kérdés
szerintem van azért ilyen is bőven.2012. okt. 18. 23:30
1/13 anonim válasza:
erre a választ a kutya se tudja:D:D honnan tudnánk már? 24F
2/13 anonim válasza:
Szerintem ilyen fiúból több van itt.
3/13 anonim válasza:
nekem írhat ilyen 14-23 körül :D (egy helyes pasi 17/5cm)
4/13 A kérdező kommentje:
Egy lány is válaszolhatna, ha így van vele.
#3 nem gondolod, hogy a te farkadért írni is lusta, ha tényleg lusta, hogy szexelhessen végre?
2012. okt. 18. 23:33
5/13 anonim válasza:
Én fiú vagyok,de minden igaz rám a kérdésből.:D Mondjuk ennyire lusta ember kevés van mint én...Há gondolom csajokból is van jópár. De hülyeség volna összejövősdit játszanunk itt az oldalon. Mivel én annyira lusta vagyok,h mellém csak egy szorgalmas lány lenne való. Még egy ilyen lusta lány mellett asszem káosz lenne a lakásomból.:D
6/13 anonim válasza:
Hát ha lusta így járt:D pedig szép, puha a bőr rajta, egyenes, a hasam felé áll és kemény :D de am nem kell írni :DDDcsk úgy beírtam xD
7/13 anonim válasza:
10 ből 8 ilyen, az életben. Lusta disznók ezek, elvárják hogy a férfi udvaroljon meg kapálozzón értük, ahelyett, hogy jobban csipkednék madukat.Nekik sziporkázniuk kéne, és nem maradnának lukalatlanok.
8/13 anonim válasza:
te tényleg itt keresel magadnak dugópajtit öreg?
9/13 anonim válasza:
most éppen 14-en vannak ilyen lányok itt ebben az időpontban
10/13 anonim válasza:
Hát én nem, általában nekem kell tennem valamit, de ezt nem az oldalon írkálók közt fogom megtenni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!