Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy ilyen 'titokzatos' pasit megszerezni?
"gyáltalán vajon mit csinálhat a srác,h soha nem jön be?"
nálad jobb csajokkal szexel
Miért nem keresel egy normális, kedves srácot? Miért kell minden csajnak a lógós, flegma, bunkó pasi?? Nem értem.
Kedves srácok közt is vannak helyesek!
Mielőtt félreértené valaki, nem pasi vagyok! Csak akkor se értem ezt, ez a világ legnagyobb rejtélye.. aztán meg jönnek sírni, hogy milyen bunkó volt velük a srác, csak kihasználta.. wáááááá no comment.
ha már beszéltél vele akor miről is beszélgetünk?
legközelebb is ülj mellé és kérdezd meg hogy nem jönne el este mondjuk moziba kávézni vagy valami és kész
"facebookon sem ismerősöm,nem fogom csak úgy bejelölni."
Akkor ne csinálj semmit és majd siránkozzál, ha mást választ, mert ő fog választani, nem te.
Gondolom azt hiszed, hogy majd melletted megváltozik. Hát nem fog.
Kérdésre ne kérdéssel válaszoljatok! Kérlek szépen!
Biztos egy csomó ilyen srác van minden szakon,és most mindenki arra gondol,h az általa ismert srácról írok itt. De nem áll szándékomban ilyen információkat megosztani. Inkább arra lennék kíváncsi,h lehetne a közelébe férkőzni. Vajon mik az igényei? Vagy csak annak lehet esélye,akit ő néz ki magának? És ha igen,honnan tudhatom ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!